IK Professionele sprayers

Snel en efficiënt oppervlakken insprayen

Compact ontwerp

Laag verbruik

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

IK professionele sprayers voor optimale resultaten

De IK Spayers zijn de beste sprayers op het gebied van veiligheid, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. Ontworpen door professionals voor professionals. Geschikt voor de meest agressieve chemicaliën in verschillende sectoren. Daarnaast zijn de IK Sprayers ook bestand tegen zuren. 

Meer informatie over IK Sprayers

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de IK Sprayers? Vul onderstaand formulier in en wil nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De unieke eigenschappen van de IK Sprayers

Veiligheid is de hoogte prioriteit

De IK Sprayers zijn uitgerust met veiligheidssystemen zoals: overdrukventielen, automatische ontluchtingssystemen in geval van accidenteel openen, vergrendeling van bedieningshendels en UV-bestendige materialen. 

Daarnaast zijn de sprayers van hoge bestendigheid tegen de verschillende stoffen die worden gebruikt in de bouw (strippen en ontvetten), industrie, automotive (autowassen en -detailing), ongediertebestrijding, virus- en epidemiebestrijding, voedingssector en reiniging en ontsmetting.

ik sprayer keuken

Kleurindicatie voor de juiste middelen

Het voorkomen van ongelukken en verkeerde toepassingen maakt ook deel uit van de filosofie. Daarom is de identificatie van de te spuiten chemicaliën van cruciaal belang. De IK Sprayers zijn te voorzien van een kleuridentificatiesystemen. Zo weet je welk middel er in de sprayer zit.

Industriële sproeiers voor de meest veeleisende toepassingen

De IK sprayers kunnen voor een groot aantal taken worden gebruikt: Toepassing van onder andere alcoholen en ketonen, agressieve chemicaliën, desinfectiemiddelen op basis van chloor, alkalische oplossingen, oplosmiddelen op basis van aardolie, pesticiden op basis van oplosmiddelen, plantaardige en dierlijke oliën, smeermiddelen, neutrale reinigingsmiddelen, zuren en producten met schuimmiddelen.

Overzicht IK Sprayers