Jouw partner in professionele reiniging

Sprintus Artos nat- droogzuiger

Sprintus artos nat- droogzuiger

Energiezuinig stofzuigen

Robuust RVS ontwerp

Handige blower functie

Unieke accessoires

Bestel de Sprintus Artos

De stofzuiger die perfect is voor het reinigen van gebouwen, industriële faciliteiten en werkplaatsen dankzij zijn kracht, compacte afmetingen en robuust ontwerp.  

Specificaties:

Voltage 230V / 50 Hz
Max. vermogen 1200 Watt
Geluidsniveau 76 bB(A)
Debiet 48 liter / sec
Max zuigkracht 230 mbar
Container materiaal RVS
Containerinhoud 30 Liter
Lengte voedingskabel 7,5m
Lengte zuigslang 2,5m
Diameter zuigslang Ø32mm
Gewicht 8,9 kg
Afmetingen 42 x 38 x 63 cm (LxBxH)
 

€218,25 ex BTW

Jouw partner in professionele reiniging

Sprintus Artos nat- droogzuiger

De Sprintus Artos is een hoogwaardige en krachtige nat- droogzuiger. Met een containerinhoud van 30 liter is deze nat- droogzuiger ideaal geschikt voor het reinigen van gebouwen, industrie en werkplaatsen.

De Sprintus Artos maakt indruk met zijn hoge kwaliteit en prijs-prestatievermogen. Hij is voorzien van innovatieve eigenschappen, zoals een uniek cycloon-waterafscheidingssysteem met een betrouwbare vlotteruitschakeling. Het brede chassis en lange wielbasis van de Sprintus Artos maakt hem bijzonder wendbaar. Hij is standaard voorzien van een 360 mm breed vloermondstuk dat eenvoudig kan omgezet worden van nat- naar droogzuigen door de rubberen lippen te vervangen voor borstelstrips. De machine is gemaakt van robuust RVS en is voorzien van een krachtige 1200W motor.

Uniek in zijn soort

Sprintus Artos kenmerken

sprintus artos rvs stofzuiger

Robuust ontwerp

De machine is voorzien van een robuuste RVS container die tegen een stootje kan. Hij is voorzien van een stevige wielbasis en rubberen wielen, waarvan er 2 zwenkwielen zijn wat hem enorm wendbaar maakt. De krachtige 1200 watt motor staat garant voor een hoog zuigvermogen en perfecte prestaties op ieder vloertype. 

Handige blower functie

De nat- droogzuiger Artos is voorzien van een ‘blower functie’, wat ideaal is voor het uitblazen van hoekjes en gleuven die lastig te bereiken zijn. Bijvoorbeeld een auto of werktafel. De blaasfunctie is geïntegreerd aan de bovenkant van de machine en kan eenvoudig geactiveerd worden door de zuigslang aan de bovenkant te plaatsen.

Unieke accessoires

Geïntegreerde opbergvakken maakt het gemakkelijk om de vele mogelijke accessoires op te bergen. Zo kan er gekozen worden voor een Hepa-13 filterzak en is de machine uitgerust met een gepatenteerde cycloon unit om het vermogen van de machine optimaal te benutten. Daarnaast zijn er vele vloermondstukken standaard te koppelen aan de Ø32mm zuigbuis.

Kwaliteit in elk detail

De kracht van de Sprintus Artos

zeer krachtig met maximale vacuum van 230 mbar

geïntegreerde opbergvakken voor accessoires

robuuste RVS behuizing met stevige wielbasis met 2 zwenkwielen

uniek cycloon waterscheidingssysteem

blaasfunctie om ook moeilijk bereikbare plekken schoon te krijgen

stofzuiger die met unieke accessoires het schoonmaken weer leuk maakt