Visie & Missie

Ons streven is om onze klanten zo goed en duurzaam mogelijk te helpen bij de verschillende reinigingsuitdagingen die zij ervaren. Volgens veel klanten doen we dit al op een succesvolle manier, dit willen we dan ook graag vol enthousiasme voortzetten. Als Innovi zijn wij nooit uitgeleerd! Wij vinden het erg belangrijk onze dienstverlening waar mogelijk te optimaliseren. Enerzijds door nog slimmere reinigingsoplossingen te bieden en anderzijds door onze dienstverlening uit te breiden.

Innovi, in 1999 opgericht door Gerrit Visser, is specialist in duurzame reinigingsoplossingen. Wij zijn gevestigd aan de Afrikalaan 7 te Vroomshoop. Door jarenlange ervaring en het gebruik van nieuwe technieken en methodes kunnen we zeggen: Innovi maakt schoonmaken weer leuk!

Innovi is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf gericht op milieuvriendelijke reinigingsoplossingen , namelijk droogijsstralen, stoomreinigen en enzymatisch reinigen. Onze missie is om met droogijs- en stoom- en biotechnologie bedrijven te voorzien van effectieve, milieuvriendelijke en kwalitatief goede reinigingsoplossingen. Ons streven is niet voor niets: The greenest way to clean!

the greenest way to clean