Huren of leasen van reinigingsmachines

voor droogijs en stoom

Huur of lease jouw reinigingsmachine

Ideaal voor jouw eenmalig of kortlopend reinigingsproject. Om effectief te reinigen, zonder hoge investeringen. 

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Je bespaart 90% op water en chemie
  • Je reinigt effectiever, beter en duurzamer
  • Je werkt ergonomisch, de machine levert de manuele krachtsinspanning
  • Je krijgt 24/7 service
Droogijs straler huren

Je kunt verschillende stoomreinigers huren of voor 36/60 maanden leasen. Innovi biedt jou samen met onze financiële partner, de mogelijkheid voor zowel financial als operational lease.

Eenvoudig en betaalbaar professionele apparatuur huren

Grondige reiniging zonder water

Droogijsstraler huren

Droogijsstralen is de uitkomst als reinigen met water een taboe is of de reinigingsresultaten met de traditionele methode niet het gewenste doel behalen. Er is geen waterafval na het reinigen, het is niet giftig, het oppervlak van het te reinigen object wordt niet beschadigd en het is milieuvriendelijk. In veel gevallen dus de perfecte oplossing.D

Dieptereiniging met stoom

Professionele stoomreiniger huren

Met een stoomreiniger reinig je met hoge temperatuur. Door de hoge temperatuur van stoom maak je milieuvriendelijk en grondig schoon met minimaal gebruik van reinigingsmiddelen. Daarnaast heeft het een sterk ontvettende werking.

De vloer weer als nieuw

Duplex vloerreiniger huren

Heb je een vervuilde grindvloer, natuursteen, marmer, linoleum, tegels, parket, leisteen of keramiek? Na het gebruik van de Duplex vloerreiniger ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Ook geschikt voor zwaar vervuilde industriële vloeren. Combineer de kracht van de borstels met stoom om dieptereiniging van uw vloer te doen.

Voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling

Ibox Zandstraler huren

Straalketel IBIX 25 H2O is een professionele straalketel voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling. De machine wordt veelal gebruikt bij het verwijderen van graffiti, verf of roest. IBIX 25 is lichtgewicht en compact. Hierdoor is deze machine zeer geschikt is om mobiel werkzaamheden nat en droog mee uit te voeren. Het voordeel van nat reinigen is dat het minder stuift. De straalketel is volledig van aluminium.

Snel en effectief reinigen tot 12 meter hoogte

Sky Vac hoogtereiniger huren

Om het stof op hoge en moeilijk te bereiken plaatsen efficiënt weg te zuigen is het SkyVac stofzuigsysteem de oplossing. Het systeem is door de koolstofvezel buizen ultra licht in gewicht en eenvoudig te koppelen op een stofzuiger. Hiermee kan je hoogte reinigen tot wel 12 meter.

Snel en effectief reinigen tot 12 meter hoogte

Calamiteitendam huren

Heb je een reinigingsklus waar veel water bij vrijkomt wat je niet kan of mag afvoeren in het riool? Met de Calamiteitendam kan je dit gericht afvoeren. 

Het is een innovatieve en praktische oplossing voor het opvangen van afvalwater van reinigingsklussen binnen en buiten. Kan ook worden gebruikt als een zeer doeltreffend opvangsysteem voor gemorste gevaarlijke stoffen.