Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Droogijsstraalmachines

Toont alle 3 resultaten

Heeft u een droogijsstraalmachine nodig? Koop een Intelblast machine van Innovi!

Wilt u snel, effectief, milieuvriendelijk en kostenbesparend reinigen? Is het te reinigen oppervlak kwetsbaar, zoals een monument, een klassieke auto of apparatuur met elektronische componenten? Pas dan droogijsstralen toe. Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek. Het verwijdert de verontreiniging zonder schade aan te brengen. Wanneer u gaat droogijsstralen is demontage van de te reinigen onderdelen of machines niet nodig. Een productieproces ondergaat dus geen stilstand. De meest moeilijk bereikbare plekken kunnen effectief gereinigd worden.

Wat kost droogijsstralen?
Wilt u vandaag nog aan de slag met droogijsstralen? En wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn? Wij hebben voor iedere klus de juiste oplossing. U kunt een Intelblast droogijsstraalunit bij ons kopen, leasen of huren. Bel ons voor advies en een offerte: 0546-660710. Wij verzorgen graag een demonstratie op locatie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.