Droogijsstraalmachines

Toont alle 5 resultaten

Koop een Intelblast droogijsstraalmachine bij Innovi

Met droogijsstralen kan je (complexe) oppervlakken reinigen zonder het oppervlak te beschadigen. De milieuvriendelijke droogijsstraalmachine varianten van Intelblast maken dit mogelijk! Het is mogelijk om een droogijsstraalmachine te kopen, leasen of huren. 

[twenty20 img1=”13806″ img2=”13805″ offset=”0.5″ before=”Voor” after=”Na”]

Innovi is specialist & importeur van droogijsstraalmachines. Wij hebben veel ervaring met het professioneel inzetten van Intelblast machines in verschillende sectoren. Je bent bij ons dus aan het juiste adres voor advies en aankoop van een droogijsmachine en droogijs.

Type droogijsstraalmachines

De Intelblast machines zijn uniek in zijn soort, omdat ze voorop lopen op het gebied van storingsongevoeligheid en scherp zijn geprijsd voor een goede kwaliteit. Bovendien leveren de droogijsstraalmachine varianten van Intelblast een hoge productie, maken ze gebruik van de beste componenten (Festo) en ze zijn zuinig in het droogijs verbruik.

De meest geschikte droogijsmachine voor jouw organisatie is afhankelijk van het type vervuiling en het te reinigen oppervlak. Wij kunnen je zowel adviseren in de aanschaf, het huren van de droogijsmachine, als de uitbesteding verzorgen van het te reinigen oppervlak.

Toepasbaar voor verschillende branches

Droogijsstralen is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan het droogijsstralen van (hardnekkige) vervuilde oppervlakken in de automotive, voedingsmiddelen industrie, kunststofindustrie, grafische industrie etc. Droogijsstralen is ook uitermate geschikt om roetaanslag te verwijderen (na een brand).

Droogijsstralen is ook uitermate geschikt voor (hardnekkige en complexe) oppervlakken waarbij je in aanraking komt met olie, vet, aanslag etc. Concreet kunt je denken aan het reinigen van matrijzen, elektrische onderdelen, lasrobots etc. IJsstralen is daarnaast ook zeer geschikt voor oppervlakken waar water een taboe is zoals bij food gerelateerde oppervlakken met melkpoeder of voedselresten. De minder hardnekkige oppervlakken kunnen mogelijk ook door middel van stoomreiniging worden onderhouden.

Snel en effectief reinigen

Wil je snel, effectief, milieuvriendelijk en kostenbesparend reinigen? Is het te reinigen oppervlak kwetsbaar,  zoals een monument, een klassieke auto of apparatuur met elektronische componenten? Of is water en zand taboe bij het reinigen? Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van mallentectyl verwijderen van young- en oldtimers of een nulsanering in de foodindustrie. Pas dan droogijsstralen toe.
Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek. Het verwijdert de verontreiniging zonder schade aan te brengen. Wanneer je gaat droogijsstralen is demontage van de te reinigen onderdelen of machines niet nodig. Een productieproces ondergaat dus geen stilstand. De meest moeilijk bereikbare plekken kunnen effectief gereinigd worden.

Voordelen van droogijsstralen

Droogijsreiniging, ook wel droogijsstralen genoemd, is een effectieve en milieuvriendelijke manier van schoonmaken en heeft verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele manier van schoonmaken. Droogijsreiniging beschadigt het te reinigen oppervlak niet, door de niet-schurende werking. Daarnaast is demontage van vervuilde motoren of machines veelal niet nodig. Op deze manier kun je ook droogijsreiniging toepassen tijdens de productie van het gewenste te reinigen oppervlak. Andere belangrijke kenmerken van droogijsreiniging is dat het sneldrogend is, niet geleidend is, geen restafval oplevert en niet toxisch is.

De voordelen van reinigen met een droogijsstraalmachine op een rijtje.

 • Reinigt effectiever, sneller en beter dan traditionele methoden
 • Beschadigt het oppervlak niet
 • Droog resultaat, dus zonder vervuild afvalwater
 • Geen chemie nodig
 • (bijna) geen demontage van apparatuur nodig
 • Vriendelijk voor mens, materiaal en milieu
 • Duurzaam, omdat het materiaal langer meegaat

Voordelen van een Intelblast machine

Hieronder volgt een opsomming van de voordelen van een Intelblast droogijsstraalmachine.

 • Zéér gunstig geprijsd ten opzichte van andere merken
 • Zeer effectief in gebruik vanwege de hoge productie die ze leveren
 • Storingsongevoelig. De Intelblast droogijsstraalmachines maken o.a. gebruik van Festo componenten
 • Milieuvriendelijk

Droogijsstraalmachine kopen?

De aanschaf van een droogijsmachine is extra interessant, doordat de overheid deze milieuvriendelijke investering stimuleert door een subsidie te verstrekken vanuit de MIA en Vamil regeling. Daarmee levert de aanschaf van een droogijsstraalmachine ook een fiscaal voordeel op!

Wil je weten welke droogijsstraalmachine het beste past bij jouw klus? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via het telefoonnummer 0546-660710.