Ga voor voedselveiligheid met droogijsstralen, stoomreiniging en enzymatisch reinigen

Wil jij advies van onze experts?

20 jaar ervaring

Deskundig advies

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

Snel en effectief reinigen in de foodindustrie

Wil je snel, effectief en met minimaal water reinigen in de foodindustrie? Kies dan voor droogijsstralen en stoomreiniging. Deze reinigingsmethoden worden steeds vaker toegepast in de foodindustrie en dat is niet voor niets. 

Met stoom en droogijs worden bacteriën, ziektekiemen, schimmels en virussen gedood met een minimaal watergebruik. Het is dus ideaal inzetbaar wanneer reinigen met water of zand taboe is. Daarnaast zijn deze reinigingsmethoden ook uitermate geschikt voor het reinigen van complexe oppervlakken bij onder andere het schoonmaken van bakkerijen.

Gegarandeerd optimale hygiëne met enzymatisch reinigen

Voor sterke vervuiling in de foodindustrie biedt enzymatisch reinigen de oplossing. Enzymen zijn niet-levende proteïnen die organische stoffen omzetten (knippen) in kleinere, wateroplosbare residuen. Dit is een effectieve en milieuvriendelijke manier van reinigen (100% biologisch afbreekbaar) die onder andere geschikt is voor het detecteren en verwijderen van biofilm besmettingen. Klik hier voor meer informatie over enzymatisch reinigen.

Droogijsstralen en stoomreiniging zijn multi-inzetbaar binnen de food-industrie

Toepassingen schoonmaken in de foodindustrie

Het reinigen en ontsmetten van productielijnen, tanks, roosters en filters

Het verwijderen van etensresten (machinereiniging)

Het vernietigen van schimmels, bacteriën en parasieten

Het grondig reinigen van transportbanden, kettingen, riemen, rollen en verpakkingen

Het reinigen en ontsmetten van koelsystemen

Het reinigen van muren en plafonds

Het reinigen en ontvetten van werkbanken en elektrische controlepanelen

Meer informatie over het reinigen binnen de voedselindustrie?

Wil je meer informatie over de toepassingen van droogijsstralen of stoomreiniging binnen de voedselindustrie? Laat ons je reinigingsuitdaging weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een oplossing te bieden. 

Heb je een kort reinigingsproject en heb je snel een industriële reinigingsmachine nodig? Huur dan een professionele stoomreiniger bij ons.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke reinigingsoplossing het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Wil je meer specifieke informatie over onze duurzame reinigingsoplossingen? Bekijk hier meer informatie over stoomreiniging of lees hier meer over droogijsstralen.

Wil je jouw wensen voor het reinigen in de foodindustrie liever persoonlijk bespreken? Neem dan contact op via info@innovibv.nl of 0546-660710. Wij adviseren je graag en verzorgen, indien gewenst, een demonstratie met onze machines op locatie zodat je direct het resultaat kunt ziet.