Benieuwd naar de toepassingen van droogijsstralen?

Gebruik droogijs voor intensieve reiniging

 

Waar wordt droogijsstralen toegepast?

Het gebruik van droogijsstralen kent uiteenlopende toepassingen voor diverse organisaties en instellingen. De meest voorkomende vervuilingen zijn lijm, vet, vuil en andere afzettingen in de food sector, voor transportbanden en verpakkingen. Ook voor lasnaden en spatten van lascellen en lasrobots. Heb je minder hardnekkige vervuiling? Dan is stoomreiniging de geschikte methode.

Schoonmaken van Industriële machines met droogijs

Machines die vervuild zijn geraakt door onder anderen lijmen, olie, vetten, koolstoffen, oplosmiddelen en andere aanslag zoals schimmel kunnen door middel van droogijsstralen op een eenvoudige manier worden gereinigd. Droogijsstralen is tevens geschikt om in te zetten voor moeilijk bereikbare en complexe oppervlakken.

Elektronische componenten

Voor het behoud van jouw apparatuur is het van belang dat de elektrische componenten periodiek gereinigd worden. Denk hierbij aan vuil zoals vet, inkt, verf en andere aanslag. Droogijsstralen maakt dit mogelijk. Aangezien het een droge manier van reinigen is zonder beschadiging van oppervlak, wordt de elektrische bedrading en andere elektrische onderdelen effectief gereinigd.

Reiniging en onderhoud van transportmiddelen in mobility sector

Droogijsstralen kan ingezet worden om diverse soorten transportmiddelen te ontdoen van vervuilingen en tectyl te verwijderen. Denk hierbij aan toepassingen voor auto-, trein-, tram-, metro materieel en toepassingen in de lucht- en scheepvaart. Aangezien het een droge reinigingsmethode is en niet schuurt is het veilig voor het oppervlak.

Roet verwijderen met droogijsstralen

Droogijsstralen maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze roet te verwijderen dat is opgetreden na een brand. Een bijkomend voordeel is dat door de lage temperatuur van het droogijs eveneens de roetgeur in de desbetreffende ruimte verminderd wordt met ca. 80%.

INNOVI B.V.
Afrikalaaan 7
7681 ND Vroomshoop
>Route op Google maps

+31 (0)546 – 66 07 10
Stel je vraag via Whatsapp
info@innovibv.nl

KvK nummer: 06089614
BTW nummer: NL807510683B01

Wil je meer weten over droogijsstralen?

Stel je vraag aan ons via onderstaand formulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.