SkyVac zuigsystemen

Dé oplossing voor stofzuigen op hoogte

Reiniging tot een hoogte van 12 meter

Telescopisch zuigsysteem

Hoogte inspectie met camera en display

Unieke accessoires voor optimale reiniging

Professionele hoogtereiniging

Stofzuigen op hoogte met de SkyVac 

Om op hoogte te reinigen heeft SkyVac een speciaal zuigsysteem ontwikkeld waarmee je tot een hoogte van 12 meter efficiënt kan afzuigen. Het systeem is gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel dat slechts 197 gram per meter weegt. Combineer het systeem met de SkyCamen monitor zodat je live kan meekijken of alles goed schoon is.

Het SkyVac systeem is door het lichte gewicht met één persoon te bedienen. Hiermee kan je op hoogte reinigen zonder een gevaarlijke ladder te gebruiken of een dure hoogwerker te moeten huren. 

Hoogtereiniging met de SkyVac

Veilig reinigen op hoogte

Met de SkyVac kan je veilig tot een hoogte van 12 meter stofzuigen. Het SkyVac systeem is eenvoudig te koppelen aan een stofzuiger en je kan direct op hoogte zuigen. Ideaal voor plekken waar geen ladder of hoogwerker kan staan. 

SkyVac hoogtereiniger set

SkyVac Buizensysteem

Het SkyVac buizensysteem bestaat uit een set van 6 of 8 buizen met een lengte van 1.5m per buis. De buizen zijn gemaakt van koolstofvezel die slechts 197 gram per meter weegt en kunnen in elkaar geschoven worden. De maximale hoogte van dit systeem is 12 meter. Het systeem is te koppelen aan bijvoorbeeld een sprintus stofzuiger om direct op hoogte te kunnen zuigen. 

Het SkyVac buizensysteem is beschikbaar als 6 of 8 buizen en wordt standaard geleverd met 8 eindstukken, een hoekstuk en een handige opbergtas. 

SkyVac Telescoopsysteem

Het SkyVac telescoopsysteem is een compact systeem dat ingeklapt slechts 1.5 meter is. Het systeem heeft uitgeschoven een maximale hoogte van 9 meter en is traploos in te stellen. Dit systeem is gemaakt van koolstofvezel en weegt slechts 197 gram per meter. Hierdoor is het het met één persoon goed te bedienen. 

Het SkyVac telescoopsysteem bevat een handige telescoopsteel 1.5m > 9 en wordt standaard geleverd met 8 eindstukken en een handige opbergtas. 

skyvac atex system

SkyVac ATEX systeem

Voor het reinigen in ruimtes met explosiegevaarlijke gassen, dampen en nevels (Zone 2/22) heeft SkyVac een speciaal ATEX gecertificeerde versie ontwikkeld. Dit SkyVac ATEX systeem werkt met zuigbuizen en is geschikt tot een hoogte van maximaal 12 meter. De buizen zijn 1.5m per stuk en zijn gemaakt van koolstofvezel met coating.  

Het SkyVac ATEX systeem is los te verkrijgen of in combinatie met een ATEX geschikte stofzuiger om aan het systeem te koppelen. De set is beschikbaar als 6 of 8 buizen en wordt standaard geleverd met 3 eindstukken, 2 hoekstukken en een handige opbergtas. 

SkyCam inspectiecamera

Op alle SkyVac systemen kan de SkyCam gekoppeld worden. Dit is een camera inclusief een display om direct mee te kunnen kijken waar je stofzuigt. De camera en monitor zijn met een usb op te laden.

Met de camera kan je ook foto’s en opnames maken om deze vervolgens door te sturen.

  • Monitor en camera zijn stof- en spatwaterdicht
  • Zoomfunctie tot 3x
  • Nachtvisie voor ruimtes met weinig licht
  • SD opslag om op te nemen en te delen