Benieuwd naar de mogelijkheden
voor vloerreiniging?

Innovi geeft antwoord

Veelgestelde vragen over vloerreiniging

Het doel is hier om de omgeving de uiterlijke verzorging hygiënisch te houden waar de mens leeft en werkt.

1. Zachte vloeren. Alle soorten tapijt (synthetisch, vilt, wol)
2. Harde vloeren. Linoleum/Marmuleum, pvc, stenen vloeren (zacht en hard), natuursteen en rubber.

Er zijn 4 soorten reiniging.
1. Dagelijks.
2. Wekelijks.
3. Periodiek

4. Grondig.

Afhankelijk van de soort/type vloer is het belangrijk dat men zich goed laat adviseren. Neem contact met ons op om een goed en “op maat” advies te kunnen geven. Lees meer op de pagina Toepassingen van vloerreiniging (welke soort vloer heeft welke reiniging nodig?)

Een schrobzuigmachine wordt vaak gebruikt voor het reinigen van grote oppervlakten i.v.m. factor tijd. Hoe groter het oppervlak hoe meer capaciteit, liter inhoud van de water tanks, de machine moet hebben. Vaak is de vloer na reiniging optisch schoon en (nagenoeg) droog. Het kan voorkomen dat de vloer even de tijd nodig heeft om goed te drogen.

Bij het kiezen van een machine, is het belangrijk welke type vloer er gereinigd dient te worden. Het is bijvoorbeeld niet zo dat elke schrobzuigmachine geschikt is voor elke soort vloer. Een grindvloer houdt meer vuil vast of bevat meer vuil in de vloer dan een gladde vloer. Laat u hierover goed informeren en adviseren. Lees er ook meer over op de pagina Toepassingen vloerreiniging.

Eigenlijk kun je alle type vloeren reinigen met een Duplex vloerreiniger. Let wel op dat de juiste borstels onder de machine zitten. De borstels variëren van zacht (geel), medium/universeel (grijs) en hard (zwart). B.v. (geel) voor tapijt-vloerbedekking, linoleum/marmoleum als “in de was gezette” vloeren en schoonloopmatten, (grijs) alle harde vloeren zoals tegelvloeren met voegen, grindvloeren, reliëf vloeren zoals tegels, houten (planken) vloeren en (zwart) voor sterk vervuilde (harde) vloeren als zeer ruwe en ongelijke vloeren.

Besparing op tijd, beter schoonmaakkwaliteit en bij machines met een stoom functie heeft men diepte reiniging en hygiënische reiniging, ergonomisch beter omdat er niet meer handmatig gemopt hoeft te worden, met een stoomreiniger bespaar je op water en chemie en de vloer is direct droog.

Hoe zit het vuil erop? Waar bestaat het vuil uit en wat voor soort vuil is het? Op wat voor soort oppervlakte zit het vuil? Dit zijn de belangrijke pijlers om een zo goed mogelijk advies te geven over de juiste vloerreinigingsmachine.

Jazeker, ga naar downloads en kies de categorie Duplex vloerreinigers.

INNOVI B.V.
Afrikalaaan 7
7681 ND Vroomshoop
>Route op Google maps

+31 (0)546 – 66 07 10
Stel je vraag via Whatsapp
info@innovibv.nl

KvK nummer: 06089614
BTW nummer: NL807510683B01

Stel jouw vraag aan ons

Jouw gegevens

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.