Ben je op zoek naar efficiënte reiniging binnen de industrie?

Wil jij advies van onze experts?

Wil je op eenvoudige en efficiënte wijze machinereiniging en industriële schoonmaak verzorgen? Met goede kwaliteit schoonmaak als resultaat? Zet dan droogijsstralen en stoomreiniging in. Deze duurzame reinigingsmethoden kennen vele toepassingen binnen de industriële sector. Ken je de voordelen van stoomreiniging en droogijsstralen? Innovi heeft veel ervaring met de inzet van deze groene reinigingsmethoden. Wij vertellen je graag over de verschillende toepassingen, de voordelen en wat de beste reinigingsmethode voor jouw vraagstuk is.

Toepassingen schoonmaken in de industriesector:

Droogijsstralen en stoomreiniging lossen talloze problemen op in de industriesector. Deze reinigingsoplossingen kun je gebruiken voor:

  • Het reinigen van productiemachines, zoals matrijzen en drukpersen;
  • Het verwijderen van vetresten op elektronische panelen;
  • Industriële reiniging m.b.t. motoren en (olie)carters;
  • Het reinigen van mechanische ventilatiesystemen/onderdelen;
  • Het ontsmetten van filters;
  • Het reinigen van productiebanden, vloeren, warmtewisselaars, airconditioners en transmissiesystemen.

Toevoeging enzymatisch reinigen

In de industrie kan soms sprake zijn van een dusdanige vervuiling dat een extra duwtje in de rug nodig is om deze vervuiling te verwijderen. Wij zetten dan naast stoomreiniging of droogijsstralen enzymen in. Niet-levende proteïnen die het vervuilde materiaal, bij wijze van spreken, in kleine deeltjes knipt waarna de vervuiling eenvoudig kan worden verwijderd. 100% biologisch afbreekbaar, goed voor mens, machine, keuken, leidingen en milieu. Klik hier voor meer informatie over enzymen en de toepassingen.

Meer informatie
Wil je meer specifieke informatie over onze duurzame reinigingsoplossingen? Klik dan hier voor meer informatie over stoomreiniging. Klik op deze link voor droogijsstralen.

Bespreek je jouw wensen voor de dieptereiniging van jouw professionele keuken liever persoonlijk? Neem dan contact met ons op via info@innovibv.nl of 0546-660710. Wij adviseren je graag en verzorgen, indien gewenst, een demonstratie met onze machines op locatie. Zodat je direct het resultaat ziet.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.