Ben je op zoek naar efficiënte reiniging binnen de industrie?

Wil jij advies van onze experts?

20 jaar ervaring

Deskundig advies

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

Industriële reinigingsoplossingen

Wil je op eenvoudige en efficiënte wijze machinereiniging en industriële schoonmaak verzorgen? Met goede kwaliteit schoonmaak als resultaat? Zet dan droogijsstralen en stoomreiniging in.

Deze duurzame reinigingsmethoden kennen vele toepassingen binnen de industriële sector. Ken je de voordelen van stoomreiniging en droogijsstralen? Innovi heeft veel ervaring met de inzet van deze groene reinigingsmethoden. Wij vertellen je graag over de verschillende toepassingen, de voordelen en wat de beste reinigingsmethode voor jouw vraagstuk is.

Toevoeging enzymatisch reinigen

In de industrie kan soms sprake zijn van een dusdanige vervuiling dat een extra duwtje in de rug nodig is om deze vervuiling te verwijderen. Wij zetten dan naast stoomreiniging of droogijsstralen enzymen in. Niet-levende proteïnen die het vervuilde materiaal, bij wijze van spreken, in kleine deeltjes knipt waarna de vervuiling eenvoudig kan worden verwijderd. 100% biologisch afbreekbaar, goed voor mens, machine, keuken, leidingen en milieu. Klik hier voor meer informatie over enzymen en de toepassingen.

Meer informatie over industiële reiniging

Wil je meer informatie over de toepassingen van droogijsstralen of stoomreiniging binnen de industrie? Laat ons je reinigingsuitdaging weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een oplossing te bieden. 

Heb je een kort reinigingsproject en heb je snel een industriële reinigingsmachine nodig? Huur dan een industriële stoomreiniger bij ons.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Toepassingen schoonmaken in de industrie

Het reinigen van productiemachines

Het verwijderen van vetresten op elektronische panelen

Industriële reiniging m.b.t. motoren en (olie)carters

Het reinigen van mechanische ventilatiesystemen/onderdelen

Het ontsmetten van filters

Het reinigen van productiebanden, vloeren, warmtewisselaars, airconditioners en transmissiesystemen

Meer informatie
Wil je meer specifieke informatie over onze duurzame reinigingsoplossingen? Klik dan hier voor meer informatie over stoomreiniging. Klik op deze link voor droogijsstralen.

Bespreek je jouw wensen voor de dieptereiniging van jouw professionele keuken liever persoonlijk? Neem dan contact met ons op via info@innovibv.nl of 0546-660710. Wij adviseren je graag en verzorgen, indien gewenst, een demonstratie met onze machines op locatie. Zodat je direct het resultaat ziet.