Sprintus Artos nat- droogzuiger

De stofzuiger die perfect is voor het reinigen van gebouwen, industriële faciliteiten en werkplaatsen dankzij zijn kracht, compacte afmetingen en robuust ontwerp.

De nat- droogzuiger Artos is ook voorzien van een ‘blower functie’ wat ideaal is voor het uitblazen van hoekjes en gleuven die lastig te bereiken zijn. Bijvoorbeeld een auto of werktafel. De blaasfunctie is geïntegreerd aan de bovenkant van de machine en kan eenvoudig geactiveerd worden door de sluitzang aan de bovenkant te plaatsen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Sprintus Artos Nat- droogzuiger

Hoogwaardige, krachtige nat- droogzuiger voor een eerlijke prijs.

De stofzuiger is perfect voor het reinigen van gebouwen, industriële faciliteiten en werkplaatsen dankzij zijn kracht, compacte afmetingen en robuust ontwerp.

De Sprintus Artos nat- droogzuiger in de 30-liter klasse, overtuigt door zijn hoge kwaliteit en sensationele prijs-kwaliteitverhouding. Innovatieve kenmerken, zoals het cycloon-waterafscheidingssysteem met een betrouwbaar vlottersysteem en Hepa-13 motorfilter, onderscheidt de Artos duidelijk van de andere nat-/droogzuigermodellen in de instapklasse. Het brede chassis en de lange wielbasis maken van de Artos een bijzonder wendbare machine, die gemakkelijk over het te reinigen oppervlak kan worden gemanoeuvreerd.

De 360 mm brede vloerzuigmond in de basisuitvoering is uiterst gebruiksvriendelijk en kan worden omgebouwd van een natte vloerzuigmond naar een droge vloerzuigmond door eenvoudig de rubberen strips te verwisselen voor borstelstrips. Hoogwaardige componenten, zoals het sterke roestvrijstalen reservoir en de 1200 Watt motor, maken de Artos tot een robuuste en betrouwbare partner in de professionele schoonmaak.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen een werkdag vrijblijvend een offerte op maat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Voltage 230V / 50 Hz
Max. vermogen 1200 Watt
Geluidsniveau 76 bB(A)
Debiet 48 liter / sec
Max zuigkracht 230 mbar
Container materiaal RVS
Containerinhoud 30 Liter
Lengte voedingskabel 7,5m
Lengte zuigslang 2,5m
Diameter zuigslang Ø32mm
Gewicht 8,9 kg
Afmetingen 42 x 38 x 63 cm (LxBxH)

 

Hulp nodig bij je keuze?

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan met een van onze experts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze exclusieve import merken