Schoonmaak werkwagens

Altijd de juiste materialen binnen handbereik

Flexibele indeling

Afsluitbare werkwagens

Licht en wendbaar

24/7 service

Altijd de juiste reinigingsmiddelen binnen handbereik

Werkwagens voor professionele schoonmaak

Schoonmaken is vaak zwaar werk. Zware emmers en veel materiaal om mee te nemen. Om schoonmaken fysiek lichter te maken biedt een werkwagen de oplossing. Ideaal voor het meenemen van de reinigingsmiddelen, de moppen en doeken en het afval. Voor ieder type schoonmaak hebben wij een geschikte schoonmaak werkwagen. Zo heb je altijd de juiste reinigingsmiddelen bij de hand. Daarmee bespaar je kostbare schoonmaaktijd.

schoonmaak werkwagen detail

Sprintus werkwagens

Innovatieve en veelzijdige schoonmaakkarren

De werkwagens van Sprintus zijn ontworpen voor professionele schoonmaak. Ze zijn geschikt voor het schoonmaken van gangen, slaapkamers en badkamers in openbare instellingen, hotels, pensions, ziekenhuizen en geriatrische zorg.

De vloeremmers en bakken zijn voorzien van kleurcodering en de werkwagens zijn voorzien van handige haken voor bevestiging van wasgoed of vuilniszakken.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke werkwagen en accessoires het meest geschikt zijn voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak het schoonmaken weer leuk

De voordelen van sprintus schoonmaakkarren

Gemakkelijk in gebruik, waardoor tijd wordt bespaard

100% biologisch afbreekbaar, geen schadelijke stoffen in de waterafvoer

Beter niveau van hygiëne en dus minder risico op kruisbesmetting

Korte inwerktijd, enzymen doen het werk, minder energie nodig om te schrobben

Heet water is overbodig voor grondige reiniging, dus energiebesparend

PH-neutraal, niet irriterend of agressief, beter voor mens en milieu

De juiste werkwagen voor de schoonmaak

Overzicht schoonmaak werkwagens

Sprintus VariX werkwagen

Professionele schoonmaak werkwagen afsluitbare opbergvakken. Geschikt en glad materiaal met hoogste hygiënenormen voor dagelijks gebruik in de zorg en horeca. Het modulaire ontwerp is veelzijdiger dan ooit en maakt de juiste oplossing voor elke toepassing mogelijk. 

Met zijn gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken en gesloten hygiënerollen, emmers en optionele mopboxen kan hij worden gebruikt in overeenstemming met de hoogste hygiënevoorschriften.

Sprintus Martix werkwagen

Met in totaal drie hoogwaardige uitvoeringen van de gesloten VariX schoonmaakwagen bieden wij maximale voordelen en de hoogste hygiënenormen voor dagelijks gebruik in de zorg en horeca. Het modulaire ontwerp is veelzijdiger dan ooit en maakt de juiste oplossing voor elke toepassing mogelijk. 

Met zijn gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken en gesloten hygiënerollen, emmers en optionele mopboxen kan hij worden gebruikt in overeenstemming met de hoogste hygiënevoorschriften.

Sprintus PuriX werkwagen

De werkwagen van professionele kwaliteit bestaat uit twee robuuste kunststof vloerplaten, de achterplaat kan indien nodig worden verwijderd. De stabiele zwenkwielen en met rubber beklede wielen zijn perfect voor het dagelijkse, zware gebruik. Het deksel op de was- of vuilniszak is gemakkelijk te bedienen vanaf de ergonomische duwbeugel. 

Dweil of bezem kan stevig worden vastgezet in de ingebouwde cliphouder. In het frame is een aparte hanger voor het waarschuwingsbord geïntegreerd. Standaard is de PuriX uitgerust met vier emmers, een zijmopppot, ruime 120 liter was/vuilniszak en een dubbele beugel mopwringer.