Jouw partner in professionele vloerreiniging

Sprintus ERA Evo

Energiezuinig stofzuigen

De lichtste in gewicht met slechts 5 kg

Laag geluidsniveau 55dB(A)

Unieke accessoires

Bestel de Sprintus ERA Evo

De stofzuiger die bijzonder geschikt is voor mensen die last hebben van allergieën of voor de reiniging van gevoelige ruimten, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en kleuterscholen.

Specificaties:

Voltage 230V / 50 Hz
Max. vermogen 700 Watt
Geluidsniveau 55 bB(A)
Container materiaal Plastic
Containerinhoud 13 Liter
Filterzak inhoud 9 Liter
Lengte voedingskabel 10m
Lengte zuigslang 2m
Diameter zuigslang Ø32mm
Gewicht 5,1 kg
Afmetingen 38 x 28 x 43 cm (LxBxH)
 

De prijs-prestatie winnaar

Sprintus ERA Evo

De stille ERA Evo is veelzijdig, compact, betrouwbaar en een echte krachtpatser. De geïntegreerde kabeloproller maakt het veilig en praktisch opbergen van de signaal-rode 10m stroomkabel mogelijk. 

Hoogwaardige filtersectie, zoals de standaard vliesfilterkorf, de HEPA13-filterzak en het HEPA13-filterpatroon garanderen altijd schone uitblaaslucht en zijn bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van allergieën of voor de reiniging van gevoelige ruimten, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en kleuterscholen. De extra grote, scheurbestendige 9-liter vliesfilterzak garandeert een grote vuilopname en lange werkintervallen, zonder frequente en vervelende filterzakwissels. 

Uniek in zijn soort

Sprintus ERA Evo kenmerken

Ergonomisch ontwerp

Dankzij de op het apparaat instelbare vermogensregeling kan de EVO aan elke vloerbedekking worden aangepast. Het maximale vermogen is 700 Watt. Bij een laag geluidsniveau van maximaal 55 dB(A). En het beste is: al bij kleine bestelhoeveelheden voorzien wij de ERA EVO van je logo en versterken wij je bedrijfsimago en merk. 

Efficiënt stofzuigen

De extra grote, scheurvaste vliesfilterzak van 9 liter garandeert een hoge vuilopname en lange werkintervallen, zonder frequente en vervelende filterzakwisselingen. De geïntegreerde kabelopwinder maakt het veilig en praktisch opbergen van de signaalrode 10m stroomkabel mogelijk. Indien nodig kunt u de kabel in slechts enkele eenvoudige stappen en zonder gereedschap verwisselen.

sprintus era tec hepa13

Unieke eigenschappen

Geïntegreerde opbergvakken maakt het gemakkelijk om de vele mogelijke accessoires op te bergen. Zo kan er gekozen worden voor een Hepa-13 filterzak en is de machine uitgerust met handige opbergpunten voor de accessoires en de zuigbuis. Handig voor het transport en heb je altijd alle accessoires binnen handbereik als je met een klus bezig bent.

Kwaliteit in elk detail

De kracht van de Sprintus ERA Evo

Standaard vier opbergvakken voor accessoires en drie parkeerstanden

Kabelwissel zonder gereedschap

Zonder gereedschap uitneembaar HEPA13-filterpatroon

Extra grote wielen en zwenkwielen zorgen voor een hoge mate van wendbaarheid en stabiliteit

HEPA13-filterpatroon en HEPA13 vliesfilterzak voor gegarandeerd schone uitblaaslucht