Hygiëne in de horeca: zet stoomreiniging en droogijsstralen in voor vereiste schoonmaakkwaliteit

Wil jij advies van onze experts?

Wil je in de horeca tijd besparen met het schoonmaken van de vloer, keuken of apparatuur als vaatwassers, afzuigkappen en koelsystemen? En toch blijven voldoen aan de gestelde hygiëne-eisen. Droogijsstralen en stoomreiniging zorgen voor een maximaal resultaat! De twee belangrijkste voordelen bij het gebruik van deze reinigingsmethodes zijn dat het oppervlak snel droog is en arbeidskosten met gemiddeld 30% worden verminderd. Daarnaast zijn deze methodes goed voor mens, materiaal en milieu.

Toepassingen horeca

Droogijsstralen en stoomreiniging lossen talloze problemen op in de horeca. Deze reinigingsoplossingen kun je gebruiken voor:

  • Het reinigen van apparatuur zoals afzuigkappen, vaatwassers, magnetrons, koelsystemen, drankautomaten en ventilatiekanalen
  • Het reinigen van werkbanken
  • Dieptereiniging van de professionele keuken
  • Verwijdering van geuren, bacteriën en parasieten
  • Het reinigen van het complete interieur

Toevoeging enzymatisch reinigen

In de horeca, in je keuken, kan soms sprake zijn van een dusdanige vervuiling dat een extra duwtje in de rug nodig is om deze vervuiling te verwijderen. Wij zetten dan enzymen in. Niet-levende proteïnen die het vervuilde materiaal, bij wijze van spreken, in kleine deeltjes knipt waarna de vervuiling eenvoudig kan worden verwijderd. 100% biologisch afbreekbaar, goed voor mens, machine, keuken, leidingen en milieu. Klik hier voor meer informatie over enzymen en de toepassingen.

Meer informatie

Wil je meer specifieke informatie over onze duurzame reinigingsoplossingen? Klik dan hier voor meer informatie over stoomreiniging of klik op deze link voor droogijsstralen.

Bespreek je jouw wensen voor de dieptereiniging van een professionele keuken liever persoonlijk? Neem dan contact met ons op via info@innovibv.nl of 0546-660710. Wij adviseren je graag en verzorgen, indien gewenst, een demonstratie met onze machines op locatie zodat je direct het resultaat ziet.

De juiste tools voor horeca reiniging

Accessoires kit Radames

De accessoires kit Radames bestaat uit 2 verlengbuizen (50 cm), 1 stoomvacuum lans, 1 vloermondstuk met 3 inzetstukken, glasschraper en een assorti van 7 borstels. De onderdelen zijn ook apart

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.