Professionele stoomreiniger Carmen Plus

Sneller en beter reinigen met stoom

Bespaar op water en chemie

Eenvoudig in gebruik

Korte opwarmtijd

24/7 service

Professionele en krachtige stoomreiniger

De Carmen Plus is een compacte en wendbare stoomreiniger die snel klaar is voor gebruik. Ideaal voor het reinigen in een facilitaire omgeving. Door de stoomreiniger te combineren met de handige accessoires zoals een stoommop is deze multi-inzetbaar. Zoals vloerreiniging, tegels reinigen of matrassen reinigen.

De stoomreiniger is uit te breiden met ‘Hot-water injection’ waardoor je naast stoom ook met heet water kunt spuiten. Ideaal voor het wegspuiten van de zwaardere vervuiling.

Ook sneller en beter reinigen met stoom?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van de Carmen Plus? Vul onderstaand formulier in en wil nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De unieke eigenschappen van de Carmen Plus

Non-stop stoomreinigen

Het grootste voordeel van deze professionele stoomreiniger is dat het voorzien is van True Temp Technology. De watertank is van de boiler gescheiden waardoor je water kan bijvullen terwijl de machine heet is. Wanneer het boilervolume zal afnemen zal het automatisch vanuit de watertank doorgepompt worden. Zo kan je altijd blijven doorstomen.

Spoelen met heet water

De stoomreiniger is uit te breiden met ‘Hot-water injection’ waardoor je naast stoom ook met heet water kunt spuiten. Ideaal voor het wegspuiten van de zwaardere vervuiling.

Stoomreinigen in combinatie met chemie

De Carmen is standaard voorzien van een 3 liter water en een 3 liter chemie tank. De chemie toevoer kan je met het stoompistool regelen. De Chemie blijft gescheiden van de boiler.

 

Bekleding reinigen met stoom 

De carmen is voorzien van afzuigfunctie. Op de stoomreiniger zit een stofzuiger met een ketel van 7,5 liter. De stoom weekt de vervuiling los wat vervolgens direct wordt opgezogen door de stofzuiger. 

Ideaal voor het reinigen van bekleding of het stoomreinigen van matrassen.

carmen plus afzuigen

Eenvoudige bediening via het stoompistool

De Radames slang die standaard bij de Carmen Plus zit is voorzien van een uitgebreid stoompistool met 4 tiptoetsen waar je de verschillende functies rechtstreeks op kan regelen.
  • Toevoer chemie
  • Stofzuiger aan/uit
  • 3 standen stoomsterkte
  • Heetwater injectie (optioneel)