Innovi en Nijhuis versterken elkaar in reiniging en service

Martijn Nijhuis van Nijhuis Reiniging uit Wierden vertelt over de open en eerlijke samenwerking met Innovi uit Vroomshoop. “Zij leveren professionele reinigingsapparatuur aan ons en wij voeren specialistische klussen voor hen uit. Zo versterken wij elkaar.”

“Zo’n zes jaar geleden kwam ik via de website van Innovi in contact met eigenaar Gerrit Visser”, gaat Martijn verder. “Wij hadden een droogijsstraler nodig om onze corebusiness, onze reinigingsmogelijkheden uit te breiden en onze opdrachtgevers meer service te bieden. In overleg met Gerrit hebben we toen eerst een droogijsstraalunit gehuurd waarmee we direct een proefreiniging van machines van een betoncentrale hebben uitgevoerd. We straalden het hart van machines, waar de elektronica zich bevindt, goed schoon. Gevoelige apparatuur dat niet mag beschadigen. Deze proef is perfect gegaan. De samenwerking met Innovi verliep goed, netjes, open en eerlijk. Die eerste droogijsstraler hebben we meteen na het project gekocht, inmiddels zijn we eigenaar van meerdere droogijsstraalmachines en hebben we onlangs ook industriële stoomreinigingsunits aangeschaft.”

Reinigen
Nijhuis Reiniging verzorgt complexe industriële reiniging en reinigt naar zeggen van Martijn Nijhuis, ‘alles wat de meeste schoonmaakbedrijven laten liggen’ in verband met gevaarlijke situaties en risico’s. Of het nu gaat om aanslag, een ernstige vervuiling of het desinfecteren van oppervlaktes. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers met het beste materieel. Zo garandeert Nijhuis hoge kwaliteit bij elke klus. En daarin vinden Nijhuis en Innovi elkaar. Beide bedrijven vinden het belangrijk om optimale, duurzame schoonmaakkwaliteit én snelle service aan hun klanten te bieden. Deze gelijke mindset leidde tot een samenwerking tussen beide bedrijven.

Samenwerken
Martijn licht toe: “Wij kopen niet alleen apparatuur bij Innovi, wij voeren ook werk voor hen uit. Regelmatig krijgt Gerrit Visser de vraag om naast levering van machines ook speciale klussen uit te voeren. Dat doet Innovi niet zelf, zij werkt hiervoor samen met partners. Eén van die partners zijn wij. We hebben samen al meerdere mooie projecten voor gerenommeerde bedrijven gedaan.
Ook geven wij Innovi soms advies over specifieke reinigingsvragen. Gerrit heeft veel kennis van zaken en wil deze altijd goed onderbouwen. Gezien onze ervaring en kennis van de praktijk kunnen wij hem bij specifieke vragen helpen. We kunnen van elkaar op aan. Ik weet zeker dat als ik Gerrit om 02.00 uur ’s nachts bel, hij mij helpt, en andersom!”

Meer informatie:
www.innovibv.nl
www.nijhuisreiniging.nl
Droogijsstralen