BAKKERIJ SCHOONMAKEN MET DROOGIJSTRALEN

Til de hygiëne naar een hoger niveau

droogijsstralen voedselindustrie

DROOGIJSSTRALEN IN DE BAKKERIJ

Het reinigen met droogijs van voedselverwerkende apparatuur is algemeen aanvaard als een effectieve en milieuvriendelijke methode om vet, vuil, voedselresten, aangekoekt stof, bloem, olie, aangekoekte koolstof, gist enz. te verwijderen.

Droogijs is de vaste vorm van CO2, die welbekend is en vaak gebruikt wordt in de voedingsindustrie. Het is volledig watervrij en maakt het gebruik van chemicaliën overbodig.

voedselindustrie droogijsstralen

VOLDOE AAN DE HYGIENE NORMEN MET DROOGIJSSTRALEN

WAT ALLEMAAL TE REINIGEN MET DROOGIJSSTRALEN

Apparatuur en onderdelen kunnen worden gereinigd terwijl ze in bedrijf zijn. Deze 100% reiniging voorkomt de groei van bacteriën – zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Droogijs is de vaste vorm van CO2, die welbekend is en vaak gebruikt wordt in de voedingsindustrie. Het is volledig watervrij en maakt het gebruik van chemicaliën overbodig.

  • Transportbanden
  • Schakelaars
  • Mengmachines
  • Verpakkingslijnen
  • Panelen
  • Ovens