BAKKERIJ SCHOONMAKEN MET
DROOGIJSTRALEN
Til de hygiëne naar een hoger niveau
DROOGIJSSTRALEN IN DE BAKKERIJ
Het reinigen met droogijs van voedselverwerkende apparatuur is algemeen aanvaard als een effectieve en milieuvriendelijke methode om vet, vuil, voedselresten, aangekoekt stof, bloem, olie, aangekoekte koolstof, gist enz. te verwijderen.
Droogijs is de vaste vorm van CO2, die welbekend is en vaak gebruikt wordt in de voedingsindustrie. Het is volledig watervrij en maakt het gebruik van chemicaliën overbodig.
VOLDOE AAN DE HYGIENE NORMEN MET DROOGIJSSTRALEN
- Proceslijn altijd droog en klaar om te produceren
- Etiketten en lijm van transportbanden verwijderen
- Gedeeltelijke reiniging zonder uitschakeling
- Machines reinigen zonder demontage
- Perfect voor reinigen van machines binnenin
WAT ALLEMAAL TE REINIGEN MET DROOGIJSSTRALEN
Apparatuur en onderdelen kunnen worden gereinigd terwijl ze in bedrijf zijn. Deze 100% reiniging voorkomt de groei van bacteriën – zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
Droogijs is de vaste vorm van CO2, die welbekend is en vaak gebruikt wordt in de voedingsindustrie. Het is volledig watervrij en maakt het gebruik van chemicaliën overbodig.
- Transportbanden
- Schakelaars
- Mengmachines
- Verpakkingslijnen
- Panelen
- Ovens