Duplex Turbo schrobmachine

Dé compacte en krachtige multivloer reiniger

Compact en licht in gewicht

Veegt, schrobt, zuigt en droogt in één beweging

Werkt vooruit én achteruit

Duurzaam, bespaar op water en chemie

De Duplex Turbo maakt het mogelijk

Tegelijkertijd vegen, schrobben en zuigen/drogen

De Duplex Turbo vloerreiniger is geschikt voor alle type vloeren en zorgt voor een hoog reinigingsresultaat. Daarnaast is de machine zeer compact en werkt de vloerreiniger met batterij aandrijving. De Duplex Turbo veegt, schrobt en zuigt/droogt tegelijkertijd in beide richtingen, zowel vooruit als achteruit.

Het is een multifunctionele inzetbare schrobmachine die alle vloeren schoonmaakt en gegarandeerd een hygiënische schone vloer levert. De Turbo maakt 20% sneller schoon en bespaart water en chemische middelen. Deze Duplex schrobmachine is inzetbaar in de horeca, scholen, retail, automotive, tankstations, supermarkten, showrooms, winkels en detailhandel.

Uniek in zijn soort

Duplex Turbo kenmerken

Geschikt voor alle vloeren

Welke lastige vloer je ook moet reinigen, de Duplex Tubro kan de klus aan. Of de ondergrond een siergrind, sportvloer, profielrubber, flotex, hout, vinyl, vloerbedekking, veiligheidsvloer, ruwe tegels, ongelijke tegels marmer of keramische vloer is, de Duplex Turbo krijgt hem weer als nieuw. Het resultaat is een optimaal schone vloer.

Duplex schoonmaak techniek

Hoge reinigingsprestaties

De dubbele contra-roterende cilindrische borstels bieden tot 40% meer reinigingsprestaties in één enkele bewerking, waardoor de productiviteit aanzienlijk toeneemt vergeleken met andere machines in hetzelfde segment. Dankzij de handgreep en vloertrekker kan de machine in elke werkrichting gebruikt worden.

Gebruiksvriendelijk

Doordat de Turbo een compact ontwerp heeft komt deze moeiteloos bij moeilijk bereikbare plekken. (onder meubels, langs plinten, hoeken). Het is dé oplossing voor onder andere schoonmaakbedrijven, interne schoonmakers, mkb en ook uitermate geschikt voor particulier gebruik. De Duplex Turbo reinigt, herstelt en droogt alle plekken.

Laat je overtuigen

Ontdek zelf de kracht van de Duplex Turbo vloerreiniger

Wil je graag met eigen ogen ervaren wat de kracht van de Duplex Turbo is? Boek dan gratis en vrijblijvend een demo en wij komen het graag aan je laten zien. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Hidden
    Demo / offerte aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteit in elk detail

De voordelen van de Duplex Turbo

veelzijdig, eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor alle type vloeren

reinigt zowel vooruit als achteruit

perfecte balans. De gecentraliseerde motor zorgt voor bediening met één hand

reinigt tot aan randen, plinten en in hoeken

aanbevolen door gerenommeerde vloerleveranciers (Desso, Florex, Bolon) tegelbedrijven

tijdelijke klus? Je kan de Durplex Turbo ook per dag bij ons huren