Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Duplex vloer stoomreinigers

Toont alle 10 resultaten

Heeft u een professionele vloerreiniger nodig? Koop of huur een Duplex machine bij Innovi.

Voor vloeronderhoud zijn diverse professionele vloerreinigers op de markt. Van veegmachine tot achterloop-reinigingsmachine tot schrobzuig-robot. Innovi heeft voor vloerreiniging verschillende Duplex machines in haar assortiment opgenomen. Stoomreinigers als meest eenvoudige veelzijdige oplossing voor het grondig reinigen van diverse soorten vloeren. Wij vertellen u graag over de toepassingen en voordelen van deze machines voor cleaning en zullen u adviseren, als u tot koop overgaat, welke machine het beste voor uw klus geschikt is.

Voordelen professionele Duplex vloer stoomreinigers

Een Duplex machine levert u de volgende voordelen op:

De compacte Duplex machine schrobt, borstelt en desinfecteert in één beurt. Daarbij kan zowel nat als droog vuil effectief gereinigd worden.
Zeer effectief in gebruik, vanwege het grondige reinigingsvermogen. Duplex machines reinigen zowel in voor- als achterwaartse richting. Tevens bent u in staat de vloer langs plinten, hoeken en onder meubels vlekkeloos te reinigen.
Het waterverbruik is minimaal, waardoor de vloer direct te belopen is.
Inzetbaar voor professioneel- en industrieel verbruik.
Ook ideaal inzetbaar voor geprofileerde vloeren.
Minimaal tot geen chemie benodigd.

De Duplex machine als vloer stoomreiniger is verkrijgbaar in 6 verschillende varianten. Indien u te maken heeft met hardnekkige vloer vervuiling dan adviseren wij een Tecnovap stoomreiniger.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een Duplex machine en/of wilt u advies over welke vloer stoomreiniger het beste bij uw te behandelen oppervlak(ken) past? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.