Duplex vloer stoomreinigers

Resultaat 1–15 van de 17 resultaten wordt getoond

Heb je een professionele vloerreiniger nodig? Koop of huur een Duplex machine bij Innovi

Voor vloeronderhoud zijn diverse professionele vloerreinigers op de markt. Van veegmachine tot achterloop-reinigingsmachine, tot schrobzuig-robot. Innovi heeft voor vloerreiniging verschillende Duplex machines in haar assortiment opgenomen. Stoomreinigers als meest eenvoudige veelzijdige oplossing voor het grondig reinigen van diverse soorten vloeren. Wij vertellen je graag over de toepassingen en voordelen van deze machines voor cleaning en zullen je adviseren, als je tot koop overgaat, welke machine het beste voor jouw klus geschikt is.

Snel, eenvoudig en milieuvriendelijk reinigen

Met een Duplex vloerreiniger reinig je snel, eenvoudig en milieuvriendelijk vloeren. Doordat de borsteldruk verstelbaar is, is de Duplex vloerreiniger geschikt voor allerlei soorten vloeren.

Door de hendel op het handvat van de Duplex vloerreiniger in te drukken, kan eventueel reinigingsmiddel vrijgegeven worden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Voordelen professionele Duplex vloerreinigers

Een Duplex machine levert je de volgende voordelen op:

Multifunctioneel: De compacte Duplex machine schrobt, borstelt en desinfecteert in één beurt. Daarbij kan zowel nat als droog vuil effectief gereinigd worden.
Zeer effectief in gebruik: Vanwege het grondige reinigingsvermogen. Duplex machines reinigen zowel in voor- als achterwaartse richting. Tevens ben je in staat de vloer langs plinten, hoeken en onder meubels vlekkeloos te reinigen.
Minimaal waterverbruik: Het waterverbruik is minimaal, waardoor de vloer direct te belopen is.
Multi-inzetbaar: Inzetbaar voor professioneel- en industrieel verbruik. Ook ideaal inzetbaar voor geprofileerde vloeren.
Milieuvriendelijk: Het gebruik van de Duplex vloerreiniger is zeer milieuvriendelijk. Naast dat de machine waterbesparend is, is het gebruik van chemische middelen veelal overbodig.

Duplex vloerreiniger met stoom

Duplex stoom vloerreinigers zijn uitgerust met een krachtige stoomunit, bestaande uit een watertank en een boiler. De unieke vloerreiniger is ontwikkeld voor onderhoud en reiniging van tapijten, inloopmatten, vloerbedekking, siergrind, marmer, leisteen, tegels en vinyl. Met de Duplex vloerreinigers reinig je de meest hardnekkige vervuiling.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een Duplex machine en/of wil je advies over welke vloer stoomreiniger het beste bij jouw te behandelen oppervlak(ken) past? Neem contact met ons op.