Boostix SkyVac

De Boostix SkyVac biedt maximale vrijheid om tot een hoogte van 4 meter efficiënt te stofzuigen. Geen gevaarlijke ladder én geen snoer om over te struikelen. Het beste van beide werelden.

  • Rugstofzuiger op accu, 45min looptijd
  • Snel opgeladen door de snellader
  • Telescopisch zuigsysteem tot 4 meter
  • Ultralicht zuigsysteem, slechts 195 gram per meter
Vrijblijvend offerte aanvragen

Draagbare en veelzijdige rugstofzuiger voor uitdagende locaties. Deze comfortabele en lichtgewicht rugstofzuiger is ideaal voor liften en trappenhuizen, of voor projecten met krappe zitplaatsen zoals openbaar vervoer en bioscopen of theaters. In combinatie met de SkyVac telescopische steel kan je eenvoudig tot een hoogte van 4 meter mobiel stofzuigen.

Voor de vrijheid om schoon te maken in krappe ruimtes en op lastige locaties, is de skyVac Bacuum de oplossing voor schoonmaken van vloer tot plafond – Inclusief HEPA filterzak (mand)
Lichtgewicht, met een gewatteerd harnas voor draagcomfort, het systeem stelt u in staat om te gaan waar het vuil is. Van vuil op vloerniveau tot spinnenwebben op grote hoogte – wij hebben het voor u.

Ideaal voor trappen en liften, of krappe zitplaatsen zoals in het openbaar vervoer, bioscopen, stadions, grote zalen, kerken … de lijst is eindeloos!
De telescopische zuigerstang geeft u gemakkelijk toegang tot richels, balken, buizen en leidingen.
Van vloer tot plafond – Draagbare reiniging!

Telescopische systeem voor hoge toegang:
De innovatieve SkyVac is gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel en biedt toegang tot projecten op grote hoogte tot 4 m – en dat allemaal veilig vanaf de grond.

De zuigerstang is gemaakt van hoogwaardige koolstofvezel met een hoge modulus en is ongelooflijk licht met slechts 195 gram per meter. Met een stijve constructie die zorgt voor maximale controle op volle hoogte, om precies daar te komen waar u hem nodig hebt. Het ruimtebesparende telescopische ontwerp kan worden ingeklapt tot slechts 1.5m voor eenvoudige opslag en transport, maar is ook snel uit te schuiven tot maximale hoogte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen een werkdag vrijblijvend een offerte op maat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig bij je keuze?

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan met een van onze experts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze exclusieve import merken