Welkom Danny!

Innovi zet groei voort: Maak kennis met onze nieuwe commercieel directeur, Danny Grooters

Hoi allemaal! We hebben leuk nieuws dat we graag met je willen delen. Innovi, ons bedrijf dat zich inzet voor innovatieve en duurzame oplossingen, heeft een nieuwe stap gezet in haar groeitraject. Met trots stellen we onze nieuwe commercieel directeur voor: Danny Grooters.

Met ingang van 4 september is Danny in dienst getreden bij Innovi. Als Commercieel Directeur is zijn passie het leiden van ons team naar nieuwe hoogten, terwijl we streven naar duurzame oplossingen. “Ik ben vastbesloten om een positieve impact te creëren en bij te dragen aan een schonere wereld”, zegt Danny.

Wie is Danny Grooters?

Danny is een ervaren leider met een passie voor duurzaamheid en innovatie. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van bedrijfsontwikkeling en strategie. Met zijn sterke leiderschapskwaliteiten en zijn toewijding aan duurzaamheid is hij de ideale persoon om Innovi naar een hoger niveau te tillen.

Wat betekent dit voor Innovi?

Met Danny aan het roer zijn we klaar om onze groei voort te zetten en onze impact op het gebied van duurzaamheid te vergroten. We blijven ons inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen die bijdragen aan een schonere wereld.

Een bericht van Danny

“Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van het Innovi team. Samen hebben we de kans om een echte verandering teweeg te brengen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met dit gemotiveerde team en onze klanten om innovatieve, duurzame oplossingen te leveren die een positieve impact hebben op onze wereld.”

We zijn enthousiast over de toekomst en kijken uit naar de bijdrage die Danny zal leveren aan onze voortdurende groei en succes. Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen door ons te volgen op onze social media kanalen en onze website.

Welkom aan boord, Danny!
Danny Grooters