Het was even wennen, maar je ziet dat de auto’s met stoom echt goed schoon worden

Onlangs startte Mike Heuver, samen met een vriend, met My Car Wash. Hij waste altijd al auto’s op de oprit van woningen en wilde hiermee als ondernemer doorgaan. Voor het wassen van auto’s maakte hij eigenlijk altijd gebruik van een hogedrukreiniger en washandje. Bij de voorbereidingen van het ondernemerschap bleek echter dat de overheid andere regels voor het professioneel auto reinigen stelt. Duurzaam reinigen met stoom had de voorkeur.

“Dat we met stoom moesten gaan reinigen, vonden we eerst wat raar. Waarom mocht dit niet gewoon met een hogedrukreiniger?”, vertelt ondernemer Mike Heuver. “We zijn ons er toen in gaan verdiepen en begrepen de keuze voor duurzamer werken. Voor ons was deze andere manier van reinigen geen probleem en ook kostentechnisch prima te doen.”

Innovi geeft goed advies en is dichtbij
Mike oriënteerde zich lokaal en op internet op verkoopadressen van stoomreinigers. Hij kwam onder meer in contact met Innovi in Vroomshoop. “Ik ben er twee keer geweest en heb goede uitleg en passend advies gekregen. Ook omdat Innovi dicht bij onze Car Wash is gevestigd en het hierdoor makkelijk is om naar toe te gaan als we vragen hebben of er reparaties gedaan moeten worden, hebben we onze stoomreiniger bij dit bedrijf gekocht.”

Met de Junior Star Max worden auto’s echt goed schoon
“Innovi raadde ons de Junior Star Max aan. Omdat dit de beste stoomreiniger voor auto’s is en goed bij ons bedrijf past. Daarbij is het fijn dat de reiniger elektrisch is en niet op diesel werkt. Het was even wennen, zo’n nieuwe manier van reinigen, maar je ziet dat de auto’s echt goed schoon worden, beter dan ‘met het washandje’.”