PARTNER
WORDEN?
Duplex partner image

WORDT NU PARTNER-DEALER VAN DUPLEX VLOERREINIGERS

Wij zijn op zoek naar mooie samenwerkingspartners en doen er alles aan deze samenwerkingen tot een succes te maken.

Om dit te bereiken bieden wij aantrekkelijke concepten die ervoor zorgen dat we elkaar versterken én samen groeien. Ontdek nu de kracht van het partnerschap!

ONS VOORSTEL VOOR JOU ALS PARTNER

Samenwerken voor succes

Mooie samenwerking om elkaar te versterken én samen te groeien.

Aantrekkelijke condities

Ontdek de aantrekkelijke condities die we bieden voor de samenwerking.

Kennis delen

Maak gebruik van de kennis en expertise van Innovi

KLANTEN KIEZEN VOOR DUPLEX

Duplex groeit! Steeds meer mensen ontdekken de kracht van deze krachtpatser. De Duplex vloerreinigers zijn de beste in zijn soort en krijgen zelfs de meer zwaar vervuilde vloeren moeiteloos schoon. Uitermate geschikt voor alle ‘gecompliceerde’ vloeren én tapijt.

Eén machine die alle andere schrobmachines overtreft!

ONTDEK DE KRACHT VAN PARTNERSCHAP

Ontdek de aantrekkelijke condities die we bieden voor de samenwerking met jouw organisatie. We hebben twee verschillende opties voor je:

Optie 1: Voorraadhoudend

Als je kiest voor de voorraadhoudend optie, betekent dit dat je het gehele verkooptraject zelf uitvoert. Hieronder vallen de volgende condities:

  • Innovi biedt je een zeer lucratieve marge op de bruto prijslijst wat een aantrekkelijk netto rendement oplevert. 

De voorraadhoudende optie is ideaal voor bedrijven die zelf al ervaring hebben met het beheren van het gehele verkooptraject. Je profiteert van aantrekkelijke marges en hebt de mogelijkheid om je korting te verhogen bij aankoop van meerdere machines.

Optie 2: We do the job for you

Ben je op zoek naar een zorgeloze manier om je bedrijf te laten groeien en wil je graag gebruik maken van de expertise van Innovi? Dan is het ‘We do the job for you’-concept precies wat je zoekt!

Als je kiest voor het ‘We do the job for you’-concept van Innovi, dan zorgen wij ervoor dat het hele verkooptraject uit handen wordt genomen. De volgende condities zijn hieraan verbonden:

  • Je geeft de lead door aan Innovi.
  • Innovi verzorgt het hele verkooptraject, de demo, de opvolging en sluit de deal.
  • Innovi levert de machine af, verzorgt de na-demo en levert de service.
  • Jij ontvangt een aantrekkelijke (TIP) provisie op de verkoopprijs.
Als je kiest voor het ‘We do the job for you’-concept, kun je rekenen op de volledige ondersteuning van Innovi. Wij zorgen ervoor dat het verkooptraject soepel verloopt en dat je klanten tevreden zijn met hun aankoop.
Duplex vloerreiniger

Aanvragen en leads doorsturen

We snappen dat het belangrijk is om elkaar te ondersteunen en elkaar te helpen groeien. Daarom zullen wij bij Innovi er zo veel mogelijk rekening mee houden om aanvragen en leads binnen een straal van 30 km van jouw locatie door te sturen. Op deze manier kunnen we samen meer klanten bereiken en onze diensten aan een groter publiek aanbieden.

Afstemming bij vermoeden van bestaande klanten

Om te zorgen voor een goede samenwerking en om eventuele misverstanden te voorkomen, zullen wij bij directe aanvragen waarvan wij vermoeden dat dit klanten van jou zijn, deze vooraf met jou afstemmen. Op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte houden en zorgen dat we elkaar niet onnodig beconcurreren.

Welke optie past het beste bij jou?

We bieden aantrekkelijke condities voor een samenwerking als partners. Of je nu kiest voor de voorraadhoudende of de ‘we do the job for you’ optie, je profiteert altijd van interessante marges en de mogelijkheid om je marges verder te verhogen bij aankoop van meerdere machines.

Wil je partnerdealer worden van Duplex? Heb je nog vragen over de samenwerkingsmogelijkheden met Innovi, of wil je meer weten over de condities van beide opties? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.