Een hygiënische omgeving is essentieel voor de gezondheid

Hoger niveau van hygiëne

Sneller en beter reinigen

Duurzaam reinigen

24/7 service

Creëer een gezonde leeromgeving

Kinderen spenderen de meeste tijd binnen de school. Een vervuilde omgeving kan leiden tot de meest uiteenlopende gezondheidsklachten bij leerlingen en leerkrachten. Om deze klachten te voorkomen is het van groot belang ze een gezonde omgeving te bieden. Stoomreiniging helpt je de hygiëne naar een hoger niveau te tillen.

gezonde schoolkantine

Een gezonde lunch in een hygiënische kantine

Naast het serveren van gezond eten is een schone kantine essentieel voor de gezondheid van de kinderen. Stoomreiniging helpt je de kantine snel en grondig te reinigen. daarnaast heeft stoomreiniging ook een ontgeurende werking. 

Toileten grondig reinigen en ontgeuren met stoom

De toiletten zijn een bron van bacteriën en er is vaak te weinig tijd om deze schoon te maken. Als je gaat dweilen blijft de grond vaak te nat achter wat glijgevaar veroorzaakt. Met stoomreiniging reinig je sneller en beter met een droog eindresultaat.

stoomreiniging school lokaal

Betere prestaties en minder verzuim

Onaangename luchtjes en een vuile leeromgeving hebben een negatieve invloed op onder meer de gezondheid en de prestaties van leerlingen en leerkrachten. Door een gezonde omgeving te bieden zal het ziekteverzuim dalen en de leerprestaties verbeteren.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

De voordelen van stoomreiniging

Hoger niveau van hygiëne, stoom doodt 99,9% van de bacteriën

Milieuvriendelijk reinigen en 80% besparing chemische middelen

Duurzaam reinigen zonder beschadigingen

Waterbesparing tot 80%

Ontelbare toepassingsmogelijkheden

Een tijdelijke klus? Bij Innovi kan je de schoonmaakmachine eenvoudig en betaalbaar huren

Professionele stoomreinigers

Iedere school is uniek en heeft zijn eigen reinigingsuitdagingen. Zo zijn onze reinigingsoplossingen ook uniek. Wil je weten hoe stoomreiniging jou kan helpen om sneller en beter te reinigen? Wij komen gratis op locatie de situatie te bekijken om samen de beste reinigingsoplossing te bieden. 

Laat in het formulier kort weten welke reinigingsuitdagingen je hebt en wij adviseren je graag.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.