Stoomreiniging verwijdert ook het onzichtbare vuil uit jouw tapijt of vloerkleed!

Krijg advies van onze experts

Reinig jouw tapijt of vloerkleed met een stoomreiniger. Koop of huur een stoomreiniger bij Innovi

Bij het gebruik van een stoomreiniger denk je waarschijnlijk al snel aan facilitaire of sanitaire reiniging. Echter, wat dacht je van een tapijt reinigen met een stoomreiniger? Of het reinigen van een wollen vloerkleed of vloerbedekking? De mogelijkheden van stoomreinigers zijn eindeloos. Bij Innovi kan je een machine huren of kopen. Stoomreinigers zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten, zo is er voor iedere toepassing wel een geschikte machine te vinden.

Stoom biedt uitkomst

Waarom is het verstandig om te kiezen voor het reinigen van het tapijt met stoom? Tapijt is erg mooi voor het oog, echter een tapijten vloerbedekking houdt veel sneller stof en viezigheid vast in vergelijking met harde vloeren. Door regelmatig te stofzuigen lijkt tapijt er al snel weer schoon uit te zien, echter er zal altijd vuil achterblijven dat met het blote oog niet goed te zien is. Hier biedt een stoomreiniger de uitkomst. Het is daarom erg goed voor het onderhoud van het tapijt om deze ieder jaar te reinigen met een stoomreiniger. Dit verwijdert al het vuil waardoor je tapijt er weer helemaal als nieuw uit ziet.

gereinigd tapijt

Voordelen reinigen met stoom

Een stoomreiniger van Innovi biedt tal van voordelen. Je maakt niet alleen sneller schoon, ook nog eens beter. Bovendien heeft stoomreiniging een diepreinigende werking: de combinatie van druk met verhit water zorgt voor een ontsmettende kracht. Daarnaast bespaar je tot wel 80% water en is het gebruik van chemicaliën veelal overbodig. Ben je al overtuigd?