Voor ieder reinigingsvraagstuk de juiste accessoire

Wil je een optimaal schoonmaakresultaat bereiken? Gebruik dan de juiste stoomreiniger accessoires. Breid jouw stoomreiniger uit met accessoires om diverse oppervlakken te kunnen reinigen. Op deze manier kun je je machine optimaal benutten en wordt schoonmaken een stuk gemakkelijker. Bij een aantal stoomreinigers worden de accessoires standaard meegeleverd en bij de andere zijn deze zelf samen te stellen.

De keuze voor een stoomreiniger accessoire

Er zijn verschillende stoomreiniger accessoires beschikbaar. De keuze is afhankelijk van het type stoomreiniger die je hebt of wilt aanschaffen en het type werkzaamheden dat je wilt verrichten. Bij het type stoomreiniger is met name de werkdruk van de machine van belang. Voor een machine met een werkdruk van 6 bar heb je andere accessoires nodig dan bij een machine van 10 bar.

Stoomreiniger accessoires

Accessoire kits

Er zijn verschillende accessoires kits beschikbaar met de accessoires die jij nodig hebt om optimaal te kunnen reinigen. Accessoire kit July bevat verschillende accessoires voor stoomreiniging. Kit Radames bevat stoomzuig accessoires om tegelijkertijd te stomen en af te zuigen. Kit Star bevat ook stoomzuig accessoires, maar is met name geschikt voor het reinigen van auto’s. Als laatste hebben we kit Geyser. Deze bevat accessoires voor industriële, professionele stoomreiniging. De Evo en Carmen Plus worden standaard inclusief accessoires geleverd. Bij de overige machines zijn deze naar wens samen te stellen. De accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Vervanging van accessoires

Om effectief te kunnen reinigen is het van belang dat je altijd met optimale accessoires werkt. Controleer regelmatig of de accessoires die je gebruikt nog steeds in goede staat zijn. Zijn ze versleten? Zorg er dan voor dat je ze tijdig vervangt.

Hulp bij je keuze

Op de website staat bij iedere stoomreiniger aangegeven welke accessoires worden aangeraden. Wil je weten welke stoomreiniger accessoires geschikt zijn voor jouw specifieke reinigingsvraagstuk? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag in informatie of een gerichte prijsopgave.