Blog: Een vloerreinigingscase om blij van te worden

Onlangs werden wij benaderd door een facilitair verantwoordelijke van een kantoorgebouw. Zij was geïnteresseerd in een demonstratie met een vloerreinigingsmachine omdat de aanwezige tegelvloer met wat dieperliggende voegen en een pvc-vloer niet meer goed schoon werden. De vloerreiniging werd altijd met een mopsysteem met microvezel mop uitgevoerd, maar ze zag de vervuiling “meer en meer zichtbaar opstapelen”. Om toch een schone vloer te krijgen, moest de schoonmaakfrequentie verhoogd worden. Dit werd een tijdrovende en dus ook kostenverhogende klus met meer wasbeurten van de vele, gebruikte moppen. Ik hoorde het probleem aan en wist meteen dat ik deze mensen blij kon maken met de inzet van een Duplex vloerreiniger.

Al snel nadat ik de Duplex Turbo op de vloer losliet, zag je dat het vuil goed van de vloer werd verwijderd en ook de voegen direct schoon werden. De unieke duo-cilindrische borstels doen door constante borsteldruk en snelle werking hun werk goed. Water en vuil verdwijnen via de borstels en twee transportbanden naar de vuilwatertank. Het zuigsysteem van de Duplex Turbo zorgt daarna voor een direct droge vloer.
De demonstratie was geslaagd. De dame was zeer blij en schafte een Duplex Turbo aan. Ze wist dat ze hiermee snel en goed de vloeren schoon kon krijgen en onderhouden. Dit scheelde haar in tijd en kosten.

Zo’n case als deze mogen wij regelmatig ‘oplossen’. Oplossen doen wij daadwerkelijk, dat maakt het werk zo leuk. Er zijn zoveel verschillende vloeren en nog meer variatie in vloerreinigingsmachines. Hoe weet je als facilitair verantwoordelijke welke machine dan goed voor de reiniging van jouw vloer is. Als je een goede afweging wilt maken, moet je bij wijze van spreken een studie van aanbod en toepassing maken.
Of je belt ons. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis van vloeren en machines en weten welke machine voor welke situatie geschikt is. Rekening houdend met soort vloer/oppervlak, aantal m2, aard van de vervuiling, frequentie schoonmaak e.d. raden we dan de juiste machine aan. Vaak is dit de Duplex Turbo, omdat deze geschikt is voor alle soorten vloeren.
Het gaat er ons om dat een klant écht fijner, beter en slimmer kan schoonmaken. Met oog voor het milieu en de mens. Die combinatie is heel belangrijk en daar maken wij iedereen en ook onszelf blij mee.

Heb jij ook een mooie reinigingscase die je aan ons wilt voorleggen? 
Mail of bel mij gerust.

 

Hans Haarselhorst
hans@innovibv.nl

06 285 70 138

 

Wil je zelf zien hoe de Duplex Turbo werkt? Bekijk dan dit filmpje: https://youtu.be/BgFHWWhBFbo