Nieuw: Stoomreiniger EVO SANITIZER bestrijdt effectief virusverspreiding in de zorg

De Tecnovap EVO SANITIZER is een professionele stoomreiniger die speciaal is ontworpen voor de zorgsector. Met deze nieuwe reinigingsmachine is het mogelijk alle kritieke oppervlakken te reinigen én desinfecteren in ziekenhuizen, zorginstellingen, gezondheidsklinieken, huisartsencentra, tandartspraktijktijen en dierenklinieken. Deze stoomreiniger is met specifieke accessoires hét effectieve middel in bestrijding van virusverspreiding; stoom doodt immers bacteriën, schimmels en virussen. Zonder risico voor mens & milieu.

Deze nieuwe EVO SANITIZER is uitgerust met een roestvrijstalen boiler, die stoom produceert op 165° C warmte (6 bar), en een tank voor continue watertoevoer. Door de compacte en ergonomische uitvoering kun je de machine gemakkelijk gebruiken in kamers, gangen, publieke ruimtes, operatiekamers, sanitaire ruimten en ook smalle gangen of ruimtes.

Stoomreiniger Evo Sanitizer
Stoommop Evo Sanitizer

Specifieke accessoires maken de toepassing compleet:

  • Trolley om de stoomreiniger met accessoires compleet en gemakkelijk te verplaatsen
  • Stoommop om wanden, plafonds, vloeren en ook meubilair of andere oppervlakken te reinigen
  • Accessoireset om apparatuur, randen en richels nog beter schoon te maken
  • Fogger om stoom en desinfectiemiddel in een ruimte te verspreiden, hiermee reinig je oppervlakken, materialen, apparatuur, meubels en ook kleine randjes en hoekjes en moeilijk bereikbare plekken.

Stoomreiniging werkt effectief en snel. Met stoom reinig je beter dan met traditionele schoonmaakmethoden. Met deze EVO SANITIZER realiseer je een hoge kwaliteit van schoonmaak en desinfectie in één beurt. Zonder ondergronden, apparatuur of inventaris te beschadigen. En zonder enig risico op allergische reacties voor mens en dier. Bovendien bespaar je zo’n 80% op water en chemie.

Interesse in de EVO SANITIZER voor jouw zorg-omgeving? Het team van Innovi helpt jou graag. Neem contact op via info@innovibv.nl / 0546-660710

Of bekijk de video: https://youtu.be/OO-cuCPVSfk

stoomreiniger Evo Sanitizer in tandartspraktijk