Clean ‘n Easy doeken

Je kent Innovi als leverancier van duurzame reinigingsmachines. Wij leveren echter ook middelen en materialen die naast machinale reiniging nodig zijn, zoals de Clean ‘n Easy reinigingsdoeken.

Clean ’n easy doeken zijn kant-en-klare doeken, geïmpregneerd met reinigingsmiddel. Je kunt direct aan de slag. De doeken komen in emmertjes, die je opnieuw kunt vullen. De doeken zijn er in verschillende kleuren, namelijk geel, rood, blauw en groen. Iedere kleur kent een eigen toepassing. Eén emmer bevat 150 doeken.

Blauwe doeken worden het meest gebruikt. De doeken zijn geïmpregneerd met interieurreiniger die je voor alle type oppervlakken kunt gebruiken.

 

Clean 'n Easy doeken

Groene doeken worden gebruikt om te desinfecteren. In veel gevallen volstaat een goede reiniging en hoef je niet te desinfecteren. Is dit wel nodig, omdat je bijvoorbeeld in een omgeving bent met veel risico op ziektekiemen? Dan kun je desinfecteren met de groene doeken. Deze zijn geïmpregneerd met 70% ethanol. Middelen op basis van ethanol zijn goedgekeurd door het Ctgb voor de bestrijding van corona.

Rode doeken worden gebruikt voor het sanitair. Deze zijn geïmpregneerd met sanitair reiniger.

Gele doeken worden gebruikt voor de keuken. Deze zijn geïmpregneerd met een ontvetter. Gebruik deze bij vettige oppervlakken zoals kookplaten, afzuiging of tafels.