Autoreiniging

Stoomreiniging is ideaal voor het reinigen van de binnen- en buitenkant van auto’s. Met stoom zorg je er voor dat vervuiling losweekt en uit de poriën wordt verwijderd. Deze vervuiling kun je vervolgens met een microvezeldoek opnemen. Voor de binnen- en buitenkant raden wij de Junior Star Max van 8 bar, met een stoomproductie van 97 gram per minuut aan. Combineer deze met de accessoires uit de autowaskit en je bent direct klaar om mobiel auto’s te reinigen. Is de buitenkant van de auto ernstig vervuild? Ga dan voor de Steam Sky. Deze is zeer krachtig en heeft een hoge stoomproductie, ideaal voor het reinigen van de buitenkant en de velgen van de auto.

Autobekleding reinigen met stoom

Bij hardnekkige vlekken in de autobekleding heb je soms extra hulp nodig, zoals bij vlekken van eten of drinken. Combineer stoom met enzymatisch reinigingsmiddel. Verdun het middel met warm water, breng het aan op de bekleding en laat het 5 tot 15 minuten inwerken. Gebruik vervolgens een stoomreiniger met het bekledingsreinigerhulpstuk om de vervuiling en het restant van het reinigingsmiddel weg te zuigen.

Voordelen stoomreiniging automotive

De voordelen van stoomreiniging bij de automotive is dat het een dieptereiniging heeft. Het doodt 99,9% van de bacteriën en verwijderd nare geuren in de auto. Zo behaal je een fris en schoon resultaat. Stoom is ook ideaal omdat het ook de moeilijk bereikbare plekken schoonmaakt. Zo behaal je een hoger niveau van reiniging.

Stoomreiniging auto