De 8 krachten van enzymen

Snel, doeltreffend en duurzaam reinigen met enzymen

Enzymen zijn natuurlijke eiwitten die worden geproduceerd door gisting. Het zijn niet-levende proteïnen die actief worden zodra ze met lauwwarm water (35-65 graden Celsius) in aanraking komen.

In onze whitepaper “De 8 krachten van enzymen” lees je meer over wat enzymen zijn, hoe ze werken en hoe ze je kunnen helpen met het reinigen. Enzymatische reinigingsmiddelen zijn zeer geschikt zijn voor het verwijderen van organische vervuiling in bijvoorbeeld productieruimtes en ook goed te gebruiken bij keukens en het reinigen van afvalcontainers. 

De 8 krachten van enzymen zijn:

  1. 100% natuurlijk reinigen.
  2. Waterbesparing tot 80%.
  3. Super krachtige reiniging.
  4. Positieve invloed op de natuur.
  5. Microbiologische samenstelling.
  6. Energiebesparend reinigen.
  7. Minder schadelijk voor mens en machine.
  8. Tijdbesparend door snelle werking.

Door te reinigen met enzymen zal de voedingsbodem voor de bacteriën afgebroken worden waardoor je hygiënischer kan schoonmaken.

Meer informatie over enzymatisch reinigen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van enzymatisch reinigen? Vul onderstaand formulier in en wil nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de onze duurzame reinigingsoplossingen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.