De keuze voor een Haaga veegmachine

Wil je weten welke Haaga je moet kiezen? Dit is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en of je een elektrische veegmachine wilt of niet. We hebben verschillende veegmachines in ons assortiment. Nu moet je alleen nog de machine vinden die voldoet aan jouw wensen.

De breedte van de Haaga veegmachine

Bij de keuze van de Haaga veegmachine is het van belang om te weten hoe groot het oppervlak is dat je er mee wilt vegen. Hoe groter de oppervlakte, hoe breder de machine zou moeten zijn. De breedte van de machine kun je terugvinden in de naam van het product. Zo heeft de Haaga veegmachine 677 een breedte van 77 centimeter. Lukt het niet om grotere oppervlaktes te vegen met een smalle machine? Jawel hoor. Je moet dan alleen een keer vaker op en neer lopen. Ga je voor een elektrische veegmachine? Dan kun je met één acculading een groter oppervlakte vegen omdat je minder vaak hoeft te lopen. Je kunt met de breedste machine tot wel 4100m² vegen op één acculading!

Haaga veegmachines met verschillende breedtes

Elektrische veegmachine

Ga je voor een hand- of elektrische veegmachine? Een elektrische veegmachine is nog makkelijker te duwen dan een handveegmachine. De borstels van de machine met accu draaien automatisch. Vooral bij grotere oppervlakken is het prettig om een machine te hebben die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.  

Hulp bij de keuze van een machine

Ben je er nog steeds niet helemaal uit welke variant het beste aansluit op jouw wensen of wil je extra informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over het type veegmachine die aansluit op jouw wensen.