Duplex Turbo in de spotlights

Vegen, schrobben, zuigen en drogen in één: de Duplex Turbo kan het allemaal! De machine is compact en licht, slechts 15 kg. De Duplex is compact en krachtig met Turbo-effect!

De machine werkt op accu, wat betekent dat je geen last meer hebt van een snoer. Je kunt dus op alle plekken werken, zonder dat je stopcontacten in de buurt hoeft te hebben. De machine is opgeladen binnen drie uur en gaat vijf kwartier mee. De accu’s zijn gemakkelijk te verwisselen. Hierdoor kun je gewoon door blijven werken.

Duplex Turbo met afzuigfunctie

De Duplex Turbo heeft een extra afzuigfunctie, met een aparte opvangbak. Het vuil en water wordt opgezogen en de vloer wordt gedroogd. Het resultaat is een volledig droge vloer waar direct weer op gelopen kan worden.

De Duplex Turbo is een uitkomst bij alle typen vloeren. Heb je te maken met ruwe tegels, tapijt, een keramische vloer of siergrind? De Turbo kan het allemaal aan.

Actie: €500 korting bij inruil schrobmachine

Wil hebben nu een mooie actie voor jou: € 500 korting op de aanschaf van een Duplex Turbo bij inruil van jouw oude, werkende of niet werkende, schrobmachine. Je betaalt dus geen € 2.495,- maar € 1.995,-. Neem contact met ons op als je van deze actie gebruik wil maken 0546 66 07 10 of info@innovibv.nl.