Maak je badkamer schoon met een stoomreiniger van Innovi

Erger je je ook zo aan vieze voegen in de badkamer? Vind je het belangrijk dat een badkamer schoon is en een frisse uitstraling heeft? Maar schrikt de tijd en de moeite om dit te realiseren je af?

Koop of huur dan een stoomreiniger van Innovi. Hiermee maak je in een ommezwaai de badkamer goed schoon. Je kunt eenvoudig de voegen schoonmaken, de badkamervloer, de wanden, de douche en alle sanitair reinigen. Met een schoner en ontsmettend resultaat. 

badkamer reinigen met stoom
badkamer stoomreiniger moppen

Professionele stoomreiniger van Innovi

Met een stoomreiniger van Innovi kunt u op professionele wijze een badkamer en sanitair reinigen. Zonder te veel moeite maak je de tegelvoegen van wanden en/of vloeren schoon. 

Ook de douche, -kranen en -kop worden beter schoon zonder dat je deze beschadigt. Je kunt de reinigingsunit en de stoom het werk laten doen, je hoeft alleen het losgekomen vuil met een microvezel te verwijderen. Met direct droog resultaat.

Je badkamer snel en grondig reinigen

Heb je te maken met een kort reinigingsproject of wil je een stoomreiniger uitproberen? Huur dan een professionele stoomreiniger van Innovi. Deze zijn al per dag te huur. 

Laat kort weten wat je schoonmaak uitdaging is en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de juiste machine en tools te bepalen voor je reinigingsoplossing. 

Liever direct een huuraanvraag? 
Je kan ons bereiken via info@innovibv.nl of telefonisch 0546 66 07 01

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt stoomreiniging?

Stoomreiniging is een reinigingsmethode waarbij water aan de kook wordt gebracht in een afgesloten boiler. Stoom verlaat onder druk het zogenoemde pistool en heeft hierbij een temperatuur van net onder de 100°C. Op plekken waar traditioneel reinigen te kort schiet of reinigen met water niet gewenst is, kan stoomreiniging de uitkomst zijn. Reinigen met stoom heeft het voordeel dat ook dieperliggende plekken en poriën bereikt worden, zoals vervuiling in de voegen van een badkamer.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Wat zijn de voordelen van stoomreiniging in de badkamer?

Effectieve reiniging sanitair zonder beschadeging van oppervlakken

Ontvettende en ontsmettende werking

Elimineert stank en stof

Waterbesparing tot 80%

Zeer geschikt voor complexte en gevoelige opperlakken (voegen/aanslag)

Vriendelijk voor mens, apparatuur en milieu

Ben je geïnteresseerd in een stoomreiniger voor je badkamer?

Hebben wij je kunnen overtuigen van het gemak van de inzet van onze stoomreinigers? Stap dan nu over op een stoomreiniger voor jouw badkamer(s). Wij geven je graag advies over welke het beste voor je geschikt is en doen je een vrijblijvende offerte voor aanschaf. Weet je dat je bij Innovi ook een stoomreiniger kunt huren? Vraag ons naar de mogelijkheden: 0546-660710/info@innovibv.nl.