Met stoomreiniging geen schimmels en bacteriën in zwembaden!

Je hebt in de afgelopen weken vast ook het nieuws gevolgd. Via meerdere kanalen bereikte ons het bericht dat veel zwembadomgevingen niet goed schoon zijn. Dat er zich meer schimmelsoorten bevinden dan, conform de eisen van het RIVM, is toegestaan.

Ongetwijfeld steekt u veel tijd en energie in het schoonhouden van uw ontvangst-, kleed- en doucheruimtes, zwembad(en), hottub of sauna, maar blijft de vervuiling in de vorm van schimmels en bacteriën aanwezig. Gebruikt u nu chloor of chemische reinigingsmiddelen om een schoon resultaat te bereiken? Helaas levert het gebruik van dit middel vaak allergische reacties van bezoekers op en heeft het een negatieve impact op het milieu. Dit kan anders.

Stoom reinigt en desinfecteert
Het is bewezen dat stoom micro-organismen op levenloze oppervlakken, als ook op de huid en slijmvliezen, inactiveert. Stoomreiniging maakt dus niet alleen schoon, maar desinfecteert ook doordat het aantal micro-organismen wordt geminimaliseerd tot een aanvaardbaar geacht niveau.
Bovendien is stoomreiniging goed voor mens en milieu. Deze groene reinigingsoplossing veroorzaakt geen allergische reacties bij uw bezoekers. U maakt beter schoon en bespaart daarbij ook op water en chemie. Een win-win-situatie voor iedereen!

Stoomreiniging is geschikt voor vloeren, muren, deuren, kleedruimtes, sanitaire ruimtes, badranden, badtrapjes, duikplanken, saunaruimtes, apparatuur, relaxstoelen en sportapparaten.