Schilten Schoonmaak kiest voor Sprintus stofzuiger

Om de schoonmaak naar een hoger niveau te tillen gaat Schilten Schoonmaak Dordrecht de samenwerking aan met Innovi BV voor het leveren van Sprintus stofzuigers. De eerste Sprintus ERA EVO stofzuigers heeft Schilten inmiddels succesvol in gebruik genomen.

“Stofzuigen is een groot deel van het takenpakket van onze medewerkers” aldus Hans Schilten, directeur van Schilten Schoonmaak. Belangrijke punten zijn voor ons het gewicht, ergonomie, onderhoudsgemak, gebruikskosten en het geluidsniveau. Daarom hebben we de tijd genomen om diverse professionele stofzuigers met elkaar te vergelijken en zijn deze selectie stofzuigers van diverse merken door een aantal schoonmaakmedewerkers getest op hun projecten. Uit deze praktijktest op de werkvloer kwam de Sprintus als beste naar voren. Voor ons is het belangrijk dat onze medewerkers graag met de stofzuiger werken, “goed materiaal is het halve werk” aldus Antoine Verhoef, directeur van Schilten Schoonmaak. Daarnaast hebben we gekeken naar het onderhoud van de stofzuiger zoals het vervangen van de elektriciteitskabel en slangen. Hierbij scoorde de Sprintus Era Evo met vlag en wimpel.

Schilten Schoonmaak heeft gekozen voor het type Sprintus Era Evo, een veelzijdig, compact, betrouwbaar en een echte krachtpatser. Met een vermogen van 700W, energielabel A en een zeer goede zuigkracht. De extra grote en scheurvaste filterzak van 9 liter zorgt voor lange werkintervallen. Dankzij het traploos regelbaar vermogen is de Sprintus Era EVO geschikt voor elk type vloerbedekking. Op ergonomisch gebied heeft de Sprintus het ook goed voor elkaar met een laag geluidsniveau van 55 dB(A), laag eigen gewicht van slechts 5 kg en verstelbare zuigbuizen. Innovi BV bedankt Hans Schilten en Antoine Verhoef van Schilten Schoonmaak voor het vertrouwen en de prettige samenwerking  in de toekomst.
schilten schoonmaak sprintus evo