SMB Willems lovend over gebruik Duplex vloerreinigers

Familiebedrijf SMB Willems uit Arnhem werkt al zo’n 50 jaar in de schoonmaakdienstverlening. Met ruim 500 medewerkers maken zij dagelijks gebouwen in diverse branches schoon en representatief, waarbij zij waarde hechten aan professionaliteit, uitstekende kwaliteit en flexibiliteit. Met aandacht voor de mens, zowel opdrachtgevers als de eigen medewerkers.

Uitdagende vervuiling bij woningcorporaties
Eén van de medewerkers is rayonmanager Ferry Koervers. Hij vult de beschrijving over SMB Willems aan met het feit dat het bedrijf bij veel grote woningcorporaties mag schoonmaken. Een uitdaging omdat er veel verschillende zaken bij komen kijken, waaronder de reiniging van trappenhuizen en galerijen. “Om deze trappenhuizen en galerijen te reinigen maken we gebruik van Duplex reinigingsmachines. Een hybride exemplaar voor de zware vervuiling, en een kleinere uitvoering voor de trappen zelf, maar ook voor alle oneffen vloeren. Echt topmachines.”

“Duplex vloerreinigers zijn echt topmachines voor galerijen, trappenhuizen, oneffen vloeren en linovloeren.”

Ferry Koevers – Rayonmanager SMB Willems

Bekend maakt bemind
Ferry kende de Duplex reinigingsmachines al vanuit zijn werk bij een andere werkgever: “ik was ervan gecharmeerd. Toen ik op een beurs Gerrit Visser van Innovi met Duplex machines zag staan, raakten we met elkaar in gesprek. Ik betrok onze directeur Rinus Willems in ons gesprek en een proef werd afgesproken. We waren zo enthousiast dat we de machines meteen hebben aangeschaft.

Goede en snelle service
Innovi was al een bekend contact vanwege de rugstofzuigers die SMB Willems bij hen heeft gekocht. “Daar zijn we heel blij mee. Ook zijn we zeer tevreden over de samenwerking met Innovi. Met hun uitstekende service zijn zij altijd bereid om zaken snel en deskundig op te lossen. We hebben geluk dat Joost dicht bij ons bedrijf woont. Als we een vraag hebben, komt hij meteen bij ons langs. Deze service is helemaal top. Ik heb Innovi al bij twee bedrijven aanbevolen.”

Duplex breed inzetbaar
Ferry laat ook nog weten dat de Duplex reinigingsmachine niet alleen een ‘kei van een machine’ is voor galerijen en trappenhuizen, maar ook voor linovloeren met residu. “Laatst reinigden we een zwaar vervuilde linovloer, na het reinigen met de Duplex, zonder reinigingsmiddel, was ook deze vloer weer prachtig schoon. Hij noemt één kleine tip voor de fabrikant: “De knoppen in het handvat zouden wat iets robuuster mogen zijn.”

Ferry Koevers
Rayonmanager – SMB Willems