Stoomreiniging elimineert ook de vieze geur!

Krijg advies van onze experts

Kalk verwijderen uit de badkamer? Gebruik de stoomreiniger

De badkamer of sanitaire ruimte wordt dagelijks gebruikt: douchen, wassen, tandenpoetsen en make-up bijwerken. Deze dagelijkse bezigheden zorgen ervoor dat de ruimte al snel flink vies kan worden, denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van schimmel- en kalkaanslag, smerige hoekjes, randen en voegen of vieze spiegels. Om deze vervuiling allemaal te verwijderen, zonder hard te boenen en sterke chemicaliën in te zetten, bieden onze stoomreinigers de uitkomst! Lees snel verder hoe.

Waarom kiezen voor stoomreiniging?

De stoomreiniger van Innovi biedt tal van voordelen. U maakt niet alleen sneller schoon, ook nog eens beter. Stoomreiniging heeft namelijk een diep reinigende werking: de combinatie van druk met verhit water zorgt voor een ontsmettende kracht. Daarnaast bespaart u tot wel 80% water en is het gebruik van chemicaliën veelal overbodig. En stoom elimineert de nare geuren!

Wat maakt een stoomreiniger zo geschikt voor sanitaire ruimten?

Zoals gezegd heeft u in een badkamer vaak te kampen met lastig bereikbare plekken, denk hierbij aan tegelvoegen, moeilijke hoekjes, spiegels en kranen. En u herkent het vast, vloerreiniger voor de vloeren, wasbakreiniger voor de wasbak, glasreiniger voor de spiegels, kortom, oneindig veel reinigingsmiddelen voor verschillende oppervlakken. Met de stoomreiniger is dit verleden tijd! Door de opzetstukken reinigt u eenvoudig al deze verschillende plekken, zelfs de moeilijk bereikbare. De hitte van de stoom zorgt ervoor dat vuil gemakkelijk van het oppervlak loslaat, en met een microvezeldoek of geïntegreerde stofzuiger kunt u vervolgens eenvoudig het vuil opnemen.

sanitair reinigen

Kalkaanslag en schimmel verwijderen

De stoomreinigers van Innovi zijn zeer geschikt om kalkaanslag en schimmel te verwijderen. De kracht van stoom ligt namelijk in de temperatuur. Door de aanraking van de temperatuur met de aanslag op het oppervlak, reinigt u (zonder te boenen) veel sneller en beter. Stoomreiniging heeft de eigenschap dat het een dieptereiniging uitvoert, dus ook de poriën worden echt gereinigd. Stoom maakt daarnaast micro-organismen, als schimmels en bacteriën, onwerkzaam.

En wat helemaal prettig is, door de temperatuur van de stoomreiniger wordt de aanwezige kalk in de stoom afgebroken en wordt er dus geen nieuwe kalkaanslag gecreëerd in uw badkamer.

Wil je meer informatie over de voordelen van stoomreiniging?
Lees onze blog: De 5 voordelen van stoomreiniging.