Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wat kun je reinigen met een Haaga veegmachine?

Benieuwd wat je allemaal kunt reinigen met een Haaga veegmachine? Een veegmachine van het merk Haaga is uiterst geschikt om oppervlaktes buiten mee te reinigen. De machine werkt buiten ideaal voor oppervlaktes rondom het huis zoals de oprit, bestrating of de tuin. Maar hij is ook geschikt ook voor grotere terreinen. Je kunt er gemakkelijk losliggend vuil mee opvegen. Hierbij kun je denken aan bladeren, takjes, blikjes, papier en allerlei ander (grof) vuil. Zelfs in de hoekjes werkt de veegmachine ideaal.

De Haaga veegmachine voor buiten en binnen

Haaga veegmachine in het magazijn

De veegmachine is niet alleen geschikt voor buiten, maar ook voor binnen. Heb je bijvoorbeeld een loods, magazijn of fabriekshal? Dan is de Haaga veegmachine ook ideaal! Je kunt er gemakkelijk stof, houtresten, plastic, zand of ander vuil mee opvegen. Je kunt de machine makkelijk opbergen, waardoor deze nooit in de weg zal staan. De grootste variant, de Haaga 697, veegt tot wel 4100 m2 per uur! Haaga veegmachine kopen? Ga dan naar de de Haaga website.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.