Waterrand reinigen zonder boenen en chemicaliën

Een vieze waterrand in het zwembad is niet het visitekaartje dat u wilt afgeven aan uw bezoekers, maar boenen is een tijdrovende klus en reinigen met chemicaliën is ook geen optie. Gebruik vanaf nu een stoomreiniger zodat uw zwembadrand er altijd als nieuw uitziet, zonder te boenen!

De aanslag aan de waterrand van een zwembad is niet wenselijk, maar om deze rand elke keer al boenend schoon te maken is een tijdrovende klus. Chemicaliën inzetten is ook geen optie, omdat deze middelen in het zwembadwater komen en allergische reacties bij bezoekers en medewerkers op kunnen wekken.

Stoomreiniging zorgt ervoor dat niemand meer hoeft te boenen en dat, in korte tijd, de aanslag verdwijnt. De kracht van stoom ligt namelijk in de temperatuur. Door de aanraking van de temperatuur met de aanslag op het oppervlak, reinigt u veel sneller en beter de waterrand. Stoomreiniging heeft de eigenschap dat het een dieptereiniging uitvoert, dus ook de poriën worden echt gereinigd.

Stoom maakt daarnaast micro-organismen, als schimmels en bacteriën, onwerkzaam. Met deze desinfecterende werking is stoom ook op vele andere oppervlakken in te zetten, om ergonomisch en milieuvriendelijk ruimtes beter en sneller te reinigen. Bel ons en wij adviseren u graag wat voor u de mogelijkheden zijn.