Wil je jouw drukpers reinigen? Start met droogijsstralen

Zie je op tegen het reinigen van jouw drukpers? Omdat dit een tijdrovende klus is en de productie dan stilstaat? En het reinigen op traditionele wijze niet altijd een goed schoon resultaat oplevert? Zet droogijsstralen in, dan wordt schoonmaken weer leuk! Je kunt eenvoudig zonder demontage de pers reinigen met droogijsstralen. Met direct droog resultaat zodat de productie weer snel kan doorgaan.

Droogijsstralen is een effectieve en tijdbesparende manier om vervuiling van oppervlakken en objecten te verwijderen. De reinigingsmethode is zeer geschikt om uw drukpers te reinigen, maar u kunt ook denken aan het reinigen van oppervlakken zoals productiebanden, elektrische panelen, printplaten etc.

Schoonmaken wordt weer leuk, met droogijsstralen

Zoals je weet is het reinigen van een drukpers als ook andere grafische machines met traditionele reinigingsmethoden een bewerkelijke klus. De productie staat stil, de machine moet gedemonteerd worden. Vergeet deze problemen. Met droogijsstralen reinig je met plezier. Je hoeft jouw machines niet meer te demonteren. De downtijd is minimaal. Met droogijsstralen ontdoe je jouw offsetpers, (inkt)rol, matrijs, afwerkingsmachine en toner effectief van inkt/verf zonder inzet van chemicaliën. Je ademt geen schadelijke dampen in. Ook behoeft deze reinigingsmethode geen water, waardoor de machine(s) direct na schoonmaak weer droog is. En het stralen is ergonomisch verantwoord. Je laat de unit het werk doen en veegt het vuil daarna met een microvezeldoek af zonder had te hoeven boenen.

Wat zijn de voordelen van droogijsstralen voor jouw drukpers?

Hebben we jou al overtuigd om over te stappen op reinigen met droogijsstralen? Wij zetten de voordelen nog even op een rij:

  • eenvoudig reinigen zonder water en chemie
  • tijdwinst doordat geen demontage van machine nodig is
  • direct droog resultaat
  • geen vervuild afvalwater
  • minimale downtijd
  • echt schoon resultaat, zonder hard te moeten boenen
  • ergonomisch verantwoord
  • niet schadelijk voor mens, machine en milieu

Meer informatie

Wil je meer informatie over het reinigen van jouw drukpers met droogijsstralen? Lees onze uitleg over droogijsstralen. Of bel ons voor informatie en advies. Wij verzorgen graag een demo voor jou. Je kunt bij Innovi droogijsstraalunits kopen of huren. Altijd een geschikte oplossing voor jouw klus. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.