Brandschade schoonmaken en roet verwijderen? Zet een droogijsstraalunit van Innovi in

Roetvervuiling bij brandschade schoonmaken is een zorgvuldige klus. Zoek je naar een manier om muren, plafond en andere oppervlakken efficiënt en snel te reinigen zonder te veel overlast? Kies voor droogijsstralen. Dit is een goede en groene reinigingsoplossing met verbluffende resultaten. Door onze jarenlange ervaring met droogijsstralen bij onder meer brandschades, kunnen we je garanderen dat je op een eenvoudige manier de vettige aanslag verwijdert. Zonder hard te hoeven boenen, de machine doet het werk en reinigt het oppervlak, waarbij het residu (vervuiling) loskomt van het vervuilde oppervlak. Er ontstaat daarnaast geen extra restafval of waterresidu.

Hoe werkt droogijsstralen?

Droogijsstralen is een reinigingsmethode waarbij je reinigt door middel van zogenaamde droogijs pellets, een vaste vorm van CO2. Doordat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van CO2, is droogijsstralen bijzonder milieuvriendelijk. Je verbruikt geen water of chemische reinigingsmiddelen. Bovendien produceer je met droogijsstralen geen overbodig restafval. Doordat de droogijs pellets weer omgezet worden naar CO2-gas, valt enkel het producteigen residu op de grond.

Het proces van droogijsstralen is een effectief en tijdbesparend alternatief voor traditionele reinigingsmiddelen. Droogijsstralen is een volledig droge reinigingstechniek. Het verwijdert de verontreiniging zonder schade aan te brengen. Hierdoor is droogijsstralen zeer geschikt voor kwetsbare oppervlakten, waaronder elektronische componenten.

Wanneer je gaat droogijsstralen is demontage van de te reinigen onderdelen of machines niet nodig. De meest moeilijk bereikbare plekken kunnen effectief gereinigd worden.

De voordelen van droogijsstralen bij brand- en roetschade

Roetvervuiling bij brandschade schoonmaken met een droogijs machine biedt diverse voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • snelle reiniging
  • geen chemie nodig (droogijs vervangt chemische reinigingsmiddelen en oplosmiddelen).
  • niet toxisch
  • brede inzetbaarheid. Naast brandschade schoonmaken zijn onze units inzetbaar voor verschillende branches zoals de automotive en industrie.
  • neutraliseren brandlucht

Meer informatie over brand- en roetschade verwijderen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wil je geadviseerd worden op welke wijze roetvervuiling bij brandschade schoonmaken het beste gedaan kan worden? Wij ondersteunen je graag! Zowel wanneer je zelf de reiniging verricht als ook wanneer je deze wilt uitbesteden. Wij werken samen met diverse reinigingspartners die voor jou eventueel het werk uit handen kunnen nemen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710.