Ben jij al sterk met stoom?

Sinds het voorjaar van 2022 werk ik bij Innovi. Een nieuwe uitdaging in een mooie branche. Na enkele maanden van verdieping in de markt, ons bedrijf en de machines, ben ik nog enthousiaster dan ik al was. Ons team is gezellig en zeer ambitieus, iedereen wil vol gas vooruit. Ik vind het enorm leuk om deze kar samen met Gerrit Visser te mogen trekken.

Waarover ik mij verbaas is dat er binnen de schoonmaakbranche nog best veel onwetendheid bestaat over de kracht en het belang van duurzaam reinigen. Dat triggert mij, want juist binnen onze huidige samenleving waar het belang van duurzaamheid niet meer weg te denken is, is milieuvriendelijk werken een ‘must’. Dit is voor mij een belangrijke reden geweest om bij Innovi aan de slag te gaan. Wij zijn importeur en specialist in duurzame reinigingsoplossingen, die niet alleen bijdragen aan een betere aarde maar waarmee je ook nog eens sneller, beter en ergonomisch verantwoord reinigt. Slim werken met veel voordelen voor organisaties en hun medewerkers en waardoor schoonmaken een stuk milieuvriendelijker wordt.
Ik zeg win, win!

Judith sterkmetstoom

Onze slogan “The greenest way to clean” is van toepassing op alle reinigingsoplossingen die we vanuit Innovi bieden. Van stoomreiniging tot droogijs stralen en van vloerreiniging tot enzymatische reinigingsmiddelen. Hiermee realiseren we een zo klein mogelijke ecologische footprint.

#SterkMetStoom
Als je ziet wat je bijvoorbeeld met stoom allemaal makkelijk, sneller, beter en zonder chemische middelen, schoonmaakt: de auto, motor, keuken, badkamer, vloeren, ramen, naden, kieren, moeilijk bereikbare plekken etc. De mogelijkheden zijn eindeloos en het schoonmaakresultaat is verbluffend.

Innovi is sterk met stoom. Het is mijn doel om nog meer mensen te enthousiasmeren voor stoomreiniging. Kies je voor een duurzame investering waarmee je sneller, beter en ergonomische verantwoord reinigt? Dan kies je voor stoom.
Is een investering het bezwaar, dan bieden wij alternatieven zoals huur of lease.

Natuurlijk ben ik een super fan van stoom, sterker nog, ik reinig mijn huis en auto tegenwoordig alleen nog maar met stoom haha, maar eigenlijk moet je het zelf zien en ervaren. Ik weet zeker dat je daarna ook niet meer anders wil reinigen dan met stoom. Met een big smile op je gezicht!
Benieuwd hoe stoomreiniging jou kan helpen? Neem gerust contact met me op. Ik adviseer je graag!
Wil je gewoon eens kennismaken en samen een kop koffie drinken? Ook dat vind ik hartstikke leuk. Ook kun je ons ontmoeten tijdens de SchoonmaakVakdagen op 15 & 16 november. Met een hapje en een drankje op onze spectaculaire beursstand laten we je graag kennismaken met al onze milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. Dé toekomst!

Judith Holtkamp
Commercieel directeur Innovi BV