Branches voor stoomreiniging uitgelicht

Stoomreiniging kan in veel verschillende branches toegepast worden. Vandaag lichten we branches uit waar stoom onmisbaar is.

Stoomreiniging voor schoonmaakbedrijven

Stoom is een ideale reinigingsmethode voor schoonmaakbedrijven. Bijvoorbeeld voor sanitair, toetsenborden, keukens, meubilair en ontvangstruimten. Stoom zorgt er voor dat schimmels, virussen en bacteriën worden gedood. Last van stank in toiletten? Stoomreiniging verwijdert ook de vieze geuren.

Stoomreiniging sanitair
Stoomreiniging in de (groot)keuken

Stoomreiniging in de (groot)keuken

Ook in de (groot)keuken is stoom onmisbaar. Hier is een goede hygiëne immers van groot belang. Met stoom zorg je er voor dat bijvoorbeeld werkbladen en het fornuis goed schoon worden. Vet en etensresten worden losgeweekt door de hitte van de stoom. Complexe oppervlakken? Geen probleem. Deze zijn eenvoudig te reinigen met stoom.

Bakkerijen

Ook voor bakkerijen is stoomreiniging een ideale methode. Dit om soortgelijke redenen als bij de (groot)keuken). Vet is een veelvoorkomende vorm van vervuiling in bakkerijen. Door te reinigen met stoom wordt het vet verwijderd. De bakplaten zien er na de reiniging weer uit als nieuw! Je zorgt met stoom voor een goede hygiëne. Je hoeft je daardoor nooit druk te maken over vuil dat in aanraking komt met het voedsel.

Stoomreiniging in bakkerijen

Andere branches

Staat jouw branche er niet bij? Niet getreurd. Dit betekent niet dat stoomreiniging niet geschikt voor je is. Er zijn andere branches zoals foodproductiebedrijven en automotive waar stoomreiniging ideaal is om toe te passen. Benieuwd of stoom iets voor jou kan betekenen? Bekijk onze pagina met branches of neem contact met ons op.