Stoomreiniger accessoires in de spotlights!

Stoomreiniger accessoires zijn essentieel. Ze maken je stoomreiniger compleet en zorgen voor optimale reiniging. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Vandaag zetten we drie hele handige accessoires in de spotlights. We gaan het hebben over de stoommop, kauwgomverwijderingstool en voegenborsteltje.

Stoommop stoomreiniger accessoire

De stoommop is erg handig. Deze wordt met name gebruikt voor de vloer, maar ook voor de wanden, deuren en ramen. De stoommop heeft een in hoogte verstelbare steel. Hierdoor kun je altijd werken op de ideale werkhoogte en ergonomisch verantwoord. De microvezel vlakmop neemt het vuil goed op. Hierdoor heb je geen last van het uitsmeren van vuil over het oppervlak. En het oppervlak is direct weer droog.

stoommop stoomreiniger accessoire
kauwgomverwijderingstool

Kauwgomverwijderingstool

De kauwgomverwijderingstool is uiterst handig voor, je raad het al, kauwgom verwijderen! Kauwgom wordt losgeweekt van het oppervlak. Hierna wordt het direct verwijderd door middel van afzuiging. Het oppervlak is weer helemaal schoon. De tool is geschikt voor de Carmen en Steambox Vac Mini.

Voegenborsteltje

Een voeg is plek waar vaak veel vuil zich ophoopt. Het kunststof voegenborsteltje is een uitkomst voor het reinigen van voegen. De vorm van het borsteltje maakt het mogelijk om goed bij de vervuilde plekken te komen. De accessoire is gemaakt van kunststof. Daardoor wordt het oppervlak niet beschadigd.

voegenborsteltje nylon

Andere accessoires

Nieuwsgierig naar onze andere accessoires? Bekijk dan het assortiment met stoomreiniger accessoires.