Car Wash Show Europe 2019

Op 18 en 19 september vindt de 2-jaarlijkse Car Wash Show Europe weer plaats in Amsterdam. Het is de 3e editie waarbij toonaangevende exploitanten en leveranciers u alle inzichten en knowhow van de carwashindustrie brengen, die u zullen helpen uw bedrijf nog succesvoller te maken.

Car Wash Show Europe, gepresenteerd door de International Carwash Association, in samenwerking met BOVAG (in Nederland), BTG (in Duitsland) en BBRV (in België), is het enige evenement dat voldoet aan de behoeften van de huidige onafhankelijke carwashondernemer. U krijgt hier nieuwe ideeën, ziet nieuwe producten, luistert naar de nieuwste trends en komt meer te weten over klantentrends.

Innovi zal gedurende de Car Wash Show in combinatie met Tecnovap interessante reinigingsmogelijkheden voor de autowasbranche laten zien op basis van stoomtechniek.

Tecnovap op stand 1.107: demo’s & nieuwe concepten

Stoomreiniging vervult namelijke een steeds belangrijkere rol in de Car Wash. Stoom is dé manier om interieur en exterieur diep te reinigen, terwijl u minder water en chemie hoeft te gebruiken. De duurzame manier van reinigen. Wij nodigen u graag uit op de stand van Tecnovap om u te laten zien welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn. U kunt daarbij ook zelf ervaren hoe eenvoudig een stoomreiniger te bedienen is. Tevens praten we u graag bij over onze nieuwe concepten!