Terugblik Car Wash Show Europe: “gerichte belangstelling voor duurzaam reinigen met stoom”

Op 18 en 19 september vond de derde editie van de Car Wash Show Europe plaats, een gespecialiseerde beurs voor de huidige, onafhankelijke carwashondernemer. Een beurs waarbij toonaangevende exploitanten en leveranciers deze ondernemer alle inzichten en knowhow van de carwashindustrie laten zien om zijn bedrijf nog succesvoller te maken. Innovi nam samen met leverancier Tecnovap deel aan de beurs. Om bezoekers en relaties de mogelijkheden van stoomreiniging voor de autowasbranche te laten zien met de primeur Car Hygiene Plus selfservice unit.

“Stoomreiniging vervult een steeds belangrijkere rol in de Car Wash”, vertelt Gerrit Visser, directeur Innovi. “Stoom is namelijk dé manier om interieur en exterieur diep te reinigen, met minimale hoeveelheid water en chemie. Het is een duurzame reinigingsmethode.”

Op de stand lieten Gerrit en zijn Tecnovap-collega’s zien hoe eenvoudig de stoommachines te bedienen zijn en wat de toepassing per machine is. Ook toonden zij de nieuw ontwikkelde Car Hygiene Plus selfservice unit. “De eerste dag was erg druk met bezoekers, de tweede iets rustiger. Opvallend was dat de bezoekers echt geïnteresseerd waren, met een doel voor ogen deze beurs in de Kromhouthal in Amsterdam bezochten.”

“We hebben mooie leads kunnen noteren”, concludeert Gerrit. “Deze leads gaan we na de beurs benaderen met een antwoord op hun vragen of om een demo te verzorgen. Fijn om hun gerichte belangstelling voor beter en duurzaam reinigen met stoom te ondervinden.”

Klik hier voor meer informatie over stoomreiniging voor de automobielbranche.