Duplex-specialist Hans Haarselhorst versterkt Innovi-team

Per 1 januari 2020 zal duplex-kenner Hans Haarselhorst het salesteam van Innovi BV uit Vroomshoop gaan versterken. Ter voorbereiding op zijn nieuwe job, ondersteunt hij het Innovi-team tijdens de SchoonmaakVakdagen op 12 en 13 november in Expo Houten. Dit zijn de dagen waarop voor het eerst de Duplex vloerreinigers op de stand (08.06) van Innovi zullen stralen.

In de afgelopen zeven jaar is Hans werkzaam geweest bij Schoonmaakgroothandel Groveko B.V. Hij specialiseerde zich door de jaren heen in de multifunctionele Duplex vloerreinigers. Als geen ander kent hij de werking van de machines, de voordelen en specifieke toepassingen. Per vervuiling weet hij de juiste machine in te zetten met een schoon en duurzaam resultaat tot vervolg. “Met een Duplex machines krijg je iedere vloer goed schoon, op een groen wijze en met verbluffend resultaat. Ik ben iedere keer weer blij als ik het enthousiasme van ‘mijn’ klanten zie na reiniging. Het verbaast hen om te zien dat hun vloer weer echt schoon wordt.” Duplex steamers reinigen niet alleen de vloer, ook desinfectie, herstel en drogen gebeurt in dezelfde arbeidsgang.

Uitbreiding in machines en mankracht
Per 1 november is het Duplex importeurschap ondergebracht bij Innovi B.V. in Vroomshoop. De Duplex stoomreinigers vormen een goede aanvulling op het assortiment groene reinigingsoplossingen dat Innovi de markt al aanbiedt. De uitbreiding met het Duplex assortiment vraagt ook om extra inzet qua kennis en marktbenadering. “We hebben in Hans een echte Duplex-kenner en sales-kracht gevonden”, vertelt directeur Innovi BV, Gerrit Visser. “We kijken uit naar een fijne samenwerking.” Vooruitlopend op de samenwerking die in 2020 start, versterkt Hans het Innovi-beursteam op de SchoonmaakVakdagen.

Over Innovi
Innovi B.V. is dé specialist en importeur van stoomreinigers, droogijsstraalunits en enzymatische reinigingsproducten. Duurzame reinigingsoplossingen om de ecologische voetafdruk te beperken. Het bedrijf betrekt schoonmaakbedrijven, schoonmaakgroothandels, de automobielbranche, zorg, industrie en foodbranche om samen een nog grotere positieve impact te maken. Want met deze reinigingsoplossingen maak je niet alleen beter schoon, je bespaart bovendien op water, chemie en tijd. Voor ieder reinigingsproject heeft Innovi gespecialiseerde apparatuur in huis, die bedrijven kunnen kopen, leasen of huren. Met de uitbreiding van Duplex reinigingsmachines heeft Innovi nu ook een compleet gamma vloerreinigers in huis, geschikt voor gladde en gecompliceerde vloeren.

Kennismaking
Wilt u kennismaken met Hans Haarselhorst, de Duplex vloerreinigers en het Innovi-team en -assortiment? Kom dan op 12 of 13 november naar de Innovi-stand 08.06 op de SchoonmaakVakdagen in Expo Houten.

U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op www.duplexnederland.nl. Of contact opnemen voor meer informatie of een demo via info@innovibv.nl of 0546-660710.