Innovi op RecreatieVakbeurs

Op 26, 27 en 28 november vind je ons op de Recreatie Vakbeurs 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Wij geven op de stand van onze dealer Moderna Direct (362), demonstraties met onze Tecnovap stoomreinigers en Duplex vloerreinigers.

De recreatiebranche kan niet zonder facilitaire diensten. De wens is om dit zo efficiënt, effectief en duurzaam mogelijk in te richten, futureproof te zijn. Op de stand van Moderna  vind je diverse machines, middelen en materialen die hieraan bijdragen. Zo ook Tecnovap stoomreinigingsapparatuur en de Duplex vloerreinigers van Innovi. Als importeur en specialist ondersteunen wij het beursteam van Moderna met demonstraties van en kennisdeling over deze groene reinigingsoplossingen.

Zoals de RecreatieVakbeurs op haar site vermeldt, geeft de Vakbeurs ‘een blik in de toekomst van Recreatie’. Met duurzaam reinigen streeft Innovi met haar samenwerkende dealers naar een zo klein mogelijke ecologische afdruk ter behoud van de aarde in de toekomst. Als partij in de recreatiebranche betrekken wij je graag bij onze initiatieven door je te laten zien wat de voordelen van werken met stoom zijn. Je reinigt namelijk niet alleen sneller en beter, u bespaart bovendien op water en chemie. Op het vakevenement vertellen wij je graag welke voordelen er nog meer voor u zijn.

Wilt u meer weten over de reinigingsoplossingen van Innovi? Bezoek ons op de RecreatieVakbeurs  (stand Moderna, nummer 362). Je bent van harte welkom. Of neem contact op via info@innovibv.nl / 0546-660710.