Maak kennis met automatische transportbandreinigingsystemen op BakkersVak

Reinigen van transportbanden tijdens productie is mogelijk met onze automatische transportbandreiniging systemen. Geschikt voor zowel gladde transportbanden als die met een open structuur. Tijdens de BakkersVak in Gorinchem op 1, 2 en 3 maart tonen we de reinigingssystemen op onze stand (A121). Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe transportbanden met stoomreiniging, snel en eenvoudig, écht schoon worden. Zonder gebruik van veel water.

Voor bijna ieder reinigingsproject hebben wij gespecialiseerde apparatuur in huis die bedrijven kunnen kopen, leasen of huren. Voor de foodindustrie adviseren wij onder andere de inzet van de stoom-transportband-reiniger van producent Tecnovap. Een geautomatiseerd en gespecialiseerd systeem dat beter reinigt dan traditionele methoden en ook tijdens productie kan worden ingezet. Want door te reinigen met stoom, is de transportband na behandeling schoon, droog en kan desinfectie in veel gevallen achterwege worden gelaten. De reinigingssystemen zijn er voor zowel gladde transportbanden als ook voor schakelbanden (transportbanden met een open structuur). De inzet van de schakelbandreinigers realiseert optimale reiniging, optimalisatie van de productkwaliteit en levert een enorme tijdwinst op. Bovendien gaat de transportband zelf ook langer mee.

Transportbandreiniging

Voordelen
De voordelen van de automatische stoom-transportbandreinigers zijn:
–             Reinigt ook tijdens productie
–             Enorme tijdbesparing
–             Hoger hygiëne level
–             Bespaart op water en chemie
–             Verlengt de levensduur van de band
–             Kostenbesparend
–             Duurzaam
–             Op maat van uw transportband in te stellen

Duurzaam specialisme
Innovi is dé specialist en importeur van Tecnovap stoomreinigers, Duplex vloerreinigers, Intelblast droogijsstraalunits en enzymatische reinigingsproducten van Realco. Duurzame reinigingsoplossingen om de ecologische voetafdruk te beperken. Wij betrekken schoonmaakbedrijven, schoonmaakgroothandels, de automobielbranche, zorg, industrie én foodbranche om samen een nog grotere positieve impact te maken. Want met deze reinigingsoplossingen maakt u niet alleen beter schoon, u bespaart bovendien op water, chemie en tijd.

Interesse?
Heeft u interesse in de transportbandreinigers? Kiest u voor continuïteit, hygiëne en duurzaamheid? Kom naar onze stand A121 op de BakkersVak. Of neem contact met ons op voor meer informatie of een demo.